Evlilik Alın Yazısı mıdır?

Yaygın bir ifade vardır: "Evlilik kaderdir." şeklinde. Ancak evlilik kaderle ne kadar bağlantılıdır ve seçimler etkili midir? Bu soruların cevaplarını veriyoruz.

20.08.2019-10:50 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-10:47) Evlilik Alın Yazısı mıdır?

Evlilikler alınyazısıdır deyip sorumluluktan kurtulabilir miyiz? Bunun cevabı hayır. Zira seçimleriniz alınyazınızı etkiler.

EVLİLİK KADER MİDİR?

Kader Allah'ın takdiri olarak değerlendirilir. Ancak sizin tercihlerinizin Allah tarafından önceden bilinmesinden kaynaklıdır. Örneğin evlilik görüşmelerinde tercih edilecek olan eş İnsanın seçimiyle beraber biçimlenir. Eş seçimine yönelik önünüzde birkaç tane isim mevcutsa ve bu isimlerden mesela güzel ahlaklı olanı ya da zengin olanı seçecek olursanız, sizin kaderinizdeki insan da o kişi olacaktır. Eş adayı olarak yaşamınıza sokacağınız insanı kendiniz seçtiğinizden kaynaklı sorumluluk sizin olacaktır. Hayırlı birisini seçmek güzel bir kadere sebep olurken, sadece maddiyata yönelik olan insanları seçmek de sizin kaderinizi başka şekilde belirler. Haliyle evlilik kaderdir deyip suçu kadere atamayız. Sizin tercihleriniz kaderi şekillendirir. Bu yüzden seçim yaparken dikkatli olmalıyız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal