İpek Kirpiğin Bakımı Nasıl Yapılır? İpek Kirpik 2019 Fiyatı Nedir?

Son zamanların trendi olan ipek kirpik, hakıknda merak edilen iki soru, bakımının nasıl olacağı ve fiyatıdır. Özel bir bakımla kendi kirpiklerinizi de koruyup zarar vermeyeceğiniz ipek kirpiğin fiyat aralığı da 2019 yılı itibari ile araştırıldı.

20.08.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-10:10) İpek Kirpiğin Bakımı Nasıl Yapılır? İpek Kirpik 2019 Fiyatı Nedir?

Güzellik sektörünün son trendleri arasında kendine yer bulan ipek kirpikte kendi kirpiklerinizin zarar görmemesi ve daha uzun süre kullanmak adına bakıma gerek vardır. Peki, ipek kirpik bakımı nasıl olur?

İPEK KİRPİK BAKIMI NASIL YAPILIR?

İpek kirpik bakımında ilk koşul temizlik kurallarına dikkat etmektir. Yağlı ürünler veya maskaralar kirpiklerin dökülmesini sağlar. Düşen kirpiklerin yerine yenisini koymak gerektiğinde yine bir uzman desteğine gerek duyulur. Gece yatarken kirpiklerin üstüne yatmak ya da sık sık gözleri ovuşturmak gibi kirpiklerin şeklini bozacak hareketlerden de uzak durulması gerekir.

İPEK KİRPİK 2019 FİYATI NEDİR?

İpek kirpik fiyatları her mekana göre, kişinin fiziksel yapısına ve seans sıklığına göre farklılık göstermektedir. En son 2019 ipek kirpik fiyatları ortalama 250 TL'den başlamaktadır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal