Ekranların müzik şöleni geri dönüyor: Şarkılar Bizi Söyler yeni sezonuna bugün başlıyor

Kanal D ekranlarının sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam 3. sezonuna başlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin başarılı sunumlarıyla ekranlara gelen programın yeni sezon konukları belli oldu. İşte haberin detayları...

22.10.2022-17:32 - (Son Güncelleme: 22.10.2022-17:32) Ekranların müzik şöleni geri dönüyor: Şarkılar Bizi Söyler yeni sezonuna bugün başlıyor

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici üçlüsünün sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı, 22 Ekim 2022 Cumartesi (Bugün) akşamı 3. sezonuyla milyonlarca izleyenin karşısına çıkacak. Bugünden itibaren her hafta Cumartesi akşamlarını müzik ve eğlence ziyafetine çevirecek olan programın yeni sezon konukları, izleyenler tarafından oldukça merak ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon konuklarını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor.

Ekranların müzik şöleni geri dönüyor

Şarkılar Bizi Söyler’in sunucuları, yeni sezon öncesi izleyenlere mesajlar gönderdi. Sibel Can, “Üçüncü sezondayız. Yeniden başlamak büyük bir heyecan. Biz de çok özledik. Güzel olacak üçüncü sezonumuz” diyerek izleyenleri ekranlara çağırdı. Hüsnü Şenlendirici, “Yaz aylarında gezdiğim yerlerde hep izleyenler ve dinleyenlere denk geldim. Direkt, ‘Ne zaman başlıyorsunuz?’ diye sordular” şeklinde konuştu. Hakan Altun ise, “Bugüne kadar 2 bin 500’ün üzerinde şarkı söylemişiz. 250’nin üzerinde konuk ağırlamışız. Buraya gelen tüm konuklara öncelikle sonsuz teşekkürler. Türk halkına da şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. ‘Şarkılar Bizi Söyler’, bizi birbirimize bağlayan bir program oldu. Eylül ayındaki konserime gelen dostlardan biri, ‘Bırak artık konser yapmayı, programa başlayın’ demişti” ifadelerini kullandı.

Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon

Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon konukları belli oldu

Şarkılar Bizi Söyler yeni sezon konukları belli oldu. Buna göre programında sezon açılışında Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi'den oluşan İzel-Çelik-Ercan müzik grubu konuk olarak yer alacak. 

Şarkılar Bizi Söyler 3. sezon ilk bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal