Whatsapp yeni özelliklerini açıkladı: Beta sürümünde testleri sürüyor

Son zamanlarda uygulama içindeki yenilikleri artıran Whatsapp’ta mesaj düzenleme, üç boyutlu avatarlar gibi yeni özelliklerin bir sonraki güncelleme ile beraber kullanıma sunulacağı öğrenildi. İşte Whatsapp yeni özellikleri...

22.10.2022-17:08 - (Son Güncelleme: 22.10.2022-17:08)

Dünyanın önde gelen uygulamalarından birisi olan, mesajlaşma konusunda ise liderliğini sürdüren Whatsapp, son zamanlarda uygulama içine getirdiği özelliklere yenilerini getirmeye devam ediyor. Sürekli olarak güncel kalmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Whatsapp’ın mesaj düzenleme, üç boyutlu avatarlar gibi yeni özelliklerin bir sonraki güncelleme ile beraber kullanıma sunacağı öğrenildi.

Whatsapp yeni özelliklerini açıkladı

Whatsapp’ın milyonlarca kullanıcısına sunacağı yeniliklerin bireysel konuşma anketi, üç boyutlu avatarlar, GIF, video ve görselleri açıklamalarıyla beraber iletebilme, büyük grupları otomatik olarak sessize alma, küçük bir yazı fontu güncellemesi, dokümanları da tıpkı medya içerikleri gibi açıklamalarıyla iletme ve mesaj düzenleme olacağı öğrenildi.

Whatsapp yeni özellikler

Bu sayısız özelliğin gelmesiyle beraber uygulama içerisindeki deneyimin bambaşka bir boyuta ulaşacağı tahmin ediliyor. Yeni gelecek olan özelliklerin sohbeti daha kolay, eğlenceli ve hızlı yapması bekleniyor. 

Whatsapp yeni özelliklerinin ne zaman indirmeye açılacağı konusunda net bir tarih belirtilmese de yakın zamanda bu dikkat çekici özellikleri kullanıcıların beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal