19 Ekim 2022 reyting sonuçları: Dün en çok ne izlendi? Kim birinci oldu?

19 Ekim 2022 reyting sonuçları an itibariyle açıklandı. Dün akşam yayınlanan dizi, film ve programlardan hangisinin günü birinci sırada tamamladığını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Dün en çok ne izlendi? Kim birinci oldu? Soruların yanıtı haberimizde...

20.10.2022-13:37 - (Son Güncelleme: 20.10.2022-13:37) 19 Ekim 2022 reyting sonuçları: Dün en çok ne izlendi? Kim birinci oldu?

Dün akşam yayınlanan O Kız, Gecenin Ucunda, Bir Peri Masalı, Kuruluş Osman, Tuzak ve Hayat Bugün gibi yapımlardan hangisinin reyting listesinde zirvede yer aldığı sorusu, ekranları başındaki milyonlarca izleyen tarafından merak ediliyordu. An itibariyle açıklanan 19 Ekim 2022 reyting sonuçlarıyla birlikte bu soru yanıt bulmuş oldu. Dün akşam yayınlanan dizi, film ve programlardan hangisinin günü birinci sırada tamamladığını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Dün en çok ne izlendi? Kim birinci oldu?

Dün en çok ne izlendi?

19 Ekim 2022 reyting sonuçları açıklandı. Buna göre total puan türünde Kuruluş osman birinci sırada, O Kız yedinci sırada, Gecenin Ucunda sekizinci sırada, Hayat Bugün dokuzuncu sırada yer aldı. Tuzak dizisi ise ilk ona giremedi.

19 Ekim reyting sonuçları

AB puan türünde zirvenin sahibi yine Kuruluş Osmna oldu. Beşinci sıraya O Kız, altıncı sıraya Gecenin Ucunda, yedinci sıraya Hayat Bugün, sekizinci sıraya ise Tuzak yerleşti.

ABC puan türünde ise Kuruluş Osman birinci sırada, Hayat Bugün altıncı sırada, O Kız yedinci sırada, Gecenin Ucunda dokuzuncu sırada, Tuzak onuncu sırada yer aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal