Eğlence mekanında çıkan borç kavgasında silahlar konuştu, ölü ve yaralılar var

Konya'da bulunan bir mekanda iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Silahların konuştuğu kavgada 3 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

23.03.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-15:49) Eğlence mekanında çıkan borç kavgasında silahlar konuştu, ölü ve yaralılar var

Konya'ya bağlı Kadınhanı ilçesinde yer alan eğlence mekanında kavga çıktı. Sözlü tartışmayla iki grup arasında başlayan kavgada bir süre sonra silahlar devreye girdi. Söz konusu silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Hastaneye yaralı olarak sevk edilen Şakir Öcal'ın, kavga esnasında vurduğu Kerim Turhan'ın oğlu Nurettin Turhan tarafından burada öldürüldüğü tespit edildi.

Kavgada silahlar konuştu

Konya'da Kadınhanı ilçesinde bulunan bir mekanda karşılaşan iki grup, iddiaya göre önce alacak verecek meselesi sebebiyle tartıştı. Bir zaman sonra mekandan dışarıya çıkan iki grup, tartışmalarını dışarıda da sürdürmeye devam etti. Saat 04.30 sularını gösterdiğinde alevlenen kavgada silahlar da konuştu. Meydana gelen arbede de Şakir Öcal, Kerim Turhan, Musa Akdoğan, Fazlı Ş., Şakir Ç. ve K.Y. yaralandı. İhbarla birlikte hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı.

Sadece babamla ilgilen

Söz konusu silahlı kavganın ardından babası Kerim Turhan'ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen ve hastaneye giden Nurettin Turhan, önce babasını vuran Şakir Öcal'ı öldürdü, sonrasında ise havaya ateş açtı. Bir doktorun başına da silah dayayan Nurettin Turhan "Tüm yaralıları bırak. Sadece babamla ilgilen" diyerek hastanede görevli doktoru tehdit etti. Yaşanan olaya polisin müdahalesi ile birlikte doktor saldırganın elinden kurtulurken, emniyet ekipleri silahlı şahsı gözaltına aldı. Öte yandan silahlı kavgada yaralanan Kerim Turhan ile Musa Akdoğan, sevk edildikleri Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirdi. Gördükleri tedavilerin ardından hastaneden taburcu olan Fazlı Ş., Şakir Ç. ve K.Y. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bunula beraber söz konusu olayla ilişkili 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ile çok sayıda boş ve dolu kovan da tespit edildi. Olayla ilgili açılan soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal