Şeytanın Laneti film konusu ve oyuncuları

Düşük bütçeli bir korku filmi olan Şeytanın Laneti filminin konusu ve oyuncuları konusunda yapılan araştırmalar hız kazandı. Filmin öne çıkanları haberimizde...

23.03.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-15:44) Şeytanın Laneti film konusu ve oyuncuları

Son iki yılda yayınlanan korku filmleri her ne kadar bütçeleri düşük olsa da işlenişleri ve oyuncularının da katkısıyla beğeni kazanmayı bildiler. Bu filmlerin en sonuncusu olan Şeytanın Laneti filmi de özellikle çekildiği ortamlarla bir anda bir çok insanın dikkatini çekmeyi başardı. Şeytanın Laneti filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen film severler arama motorları üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor.

Şeytanın Laneti filmi konusu nedir?

Jack ve Lucy adındaki çift hayatlarındaki tüm sorunlara rağmen birbirine gelecek adına umut aşılamaya çalışmaktadır. Birbirleriyle duygusal anlar yaşayan çift bulunduğu evin önündeki çimlerin üzerindeki ışık süzmeleriyle bir anda şeytani varlıklar tarafından ele geçirilir. Sonrasında her şey normalmiş gibi yılbaşı kutlamaları için komşularına yemeğe giden çift bulundukları yeri vahşet ortamına çevirecektir.

Şeytanın Laneti filmi

Şeytanın Laneti filmi oyuncuları kimlerdir?

Şiddet, korku ve gerilimi en yüksek düzeyde izleyiciye aşılayan Şeytanın Laneti filmi son zamanlarda çekilmiş olan en iyi düşük bütçeli korku filmi olarak dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Adam Leader ve Richard Oakes’in yaptığı filmi oyuncuları şu şekilde:

Samantha Loxley – Lucy

Neal Ward – Jack

Frank Jakeman – Michael

Nadia Lamin – Lauren

Buddy Skelton – Ben

Lee Hunter – Eric

Jennifer K Preston – Cassie

Sandra Howard-Williams

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal