Ailesini kurtarmak için silahlı adamın üzerine atladı

Konya’da yaşanan korku dolu anlarda küçük Yasemin’in cesareti, ailesini katliamdan kurtardı. Evlerine dalan silahlı adamı etkisiz hale getiren küçük Yasemin, olası bir facianın önüne geçti. İşte detaylar…

20.03.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-11:07) Ailesini kurtarmak için silahlı adamın üzerine atladı

Konya’da yaşanan korkunç olay duyanları hayrete düşürdü. İki kişiyi öldüren ve elinde silahla Çelik, ailesinin evine dalan adamı, evin annesi Yasemin Çelik durdu. 

Ailesini katliamdan kurtardı

Konya’ya bağlı Çumra ilçesinde yaşanan olayda, mal kavgası yüzünden silahla ev basan ve iki kişiyi öldüren Hüseyin Koyuncu, daha sonrasında Çelik ailesinin evine daldı. Eli silahlı adamla mücadele eden Yasemin ise ailesini katliamdan kurtardığı o anları anlattı. Olayda, oğlu yaralı olarak, kendisi ve eşi ise yara almadan kurtulan Çelik, "Katliama gelmiş. Silahı elinden düşürünce eline basıp, üzerine oturarak silahı almasını engelledim" şeklinde konuştu.

Daha önce de 2 kişiyi öldürmüş

Daha önce bir tartışma sırasında iki kişiyi öldüren ve ceza alan Hüseyin Koyuncu, mera kavgası yüzünden Ali Dede Çelik’in evine gitti. Elinde silahla Çelik ailesinin evine dalan Koyuncu, 8 yaşındaki Osman Cihad ve Hamit Çelik’i yaraladı. Mahallenin müdahalesi üzerine katil zanlısı etkisiz hale getirilirken, yaralananalar apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Ailesi kurtarmak için silahın önüne atladı

Katliama gelmiş

Ailesinin hayatını kurtaran Yasemin Çelik, yaşanan korku dolu anları anlattı. Az kalsın oğlumu öldürüyordu diyen Çelik, "Kapı çaldı ve oğlum kapıyı açtı. Ses yabancı olunca kapıya çıktım. Eli belindeydi. Bana 'Eşini çağır' dedi. Ben de 'Eşim lavaboda ne istiyorsun' dedim. 'Bana küfretmişsiniz' dedi. Ben de 'Sen sürekli bize küfrediyorsun' diyerek kendimizi koruma amaçlı üzerine yürüdüm. Bir adım aşağıya inince silahını gördüm. Bu sırada da eşim arkadan geliyordu. Çekil demesine rağmen çekilmedim. Bu sırada Hamit ağabeyim arkadan geldi. Elindeki silahı görmemişti. Döner dönmez ağabeyime sıkmaya başladı. Sonra eşimle birlikte üzerine doğru atladık. Ateş etmeye devam ederken oğlum vuruldu. Sonra yere devrilince silah elinden düştü. Tabancayı almasın diye eline bastım. Silahı almaya çalıştı ama üzerine oturup almasını engelledim. Bir tane daha silahı varmış ama onu araçtan inerken yere düşürmüş. Yanında dolu şarjörler vardı. Şarjörleri değiştirebilseydi hepimizi öldürecekti. Katliama gelmiş" şeklinde yaşananları anlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal