Ecem Karavus kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenomen Ecem Karavus ailesinden şiddet mi görüyor? Ecem Karavus hayatı ve biyografisi

Ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Ecem Karavus, çektiği bir videoda ailesinden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü dile getirdi. Sosyal medyada gündem olan bu olay sonrası Ecem Karavus kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenomen Ecem Karavus ailesinden şiddet mi görüyor? gibi sorular araştırılmaya başlandı. İşte Ecem Karavus hayatı ve biyografisi…

09.09.2023-17:58 - (Son Güncelleme: 09.09.2023-17:58) Ecem Karavus kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenomen Ecem Karavus ailesinden şiddet mi görüyor? Ecem Karavus hayatı ve biyografisi

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Alis karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Ecem Karavus, 50 gündür ailesinden psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü açıkladı. Peki Ecem Karavus Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenomen Ecem Karavus ailesinden şiddet mi görüyor?

Fenomen Ecem Karavus ailesinden şiddet mi görüyor?

Makyaj yaptığı bir video yayınlayan Ecem Karavus şu ifadeleri kullandı: "Merhaba arkadaşlar, Bugün size muhteşem cildimle harika bir makyaj videosu çekmek isterdim, ama sizlerin gözünde bizi koyduğunuz yerde bambaşka hayatlar yaşayabiliyoruz. Bu sefer zorbalıkla mücadele makyajı yapacağım. Daha doğrusu şiddetle mücadele edemeyen suratımı düzeltmeye çalışma makyajı..."

Ecem Karavus Şiddet

Dünyanın her yerinde özellikle bu ülkede birçok kadının maruz kaldığı aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. Bu makyaj için imkanları kısıtlı çünkü 50 gündür kişisel eşyalarıma ve gözüm gibi baktığım engelli kedilerime ulaşamıyorum. Bir insanı felaketten çıkmış gibi bırakmak safi kötülüğün bir göstergesi. Hayatım boyunca he iyilikle, canlara dokunmaktan beslendim. Ben kadın hakları için ailemi bile karşıma aldım. Unutmayın ki yaşanan hiçbir şey sizinle ilgili değil, sadece şanssız bir zaman diliminde çok kötü insanlara denk geldiniz. Bir yerlerde susmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Yalnız değilsiniz, susmayın!"

Oyuncunun paylaşımına Ceren Hindistan, Melis İşiten, Sebile Ölmez ve Ümit Karalar gibi birçok isimden destek yorumu geldi.

Ecem Karavus kimdir?

İstanbul, Sarıyer doğumlu Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümünü tamamlayan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Dinle Sevgili isimli dizi ile yaşamıştır.

Ecem Karavus, 1.70 cm boyunda ve 51 kg ağırlığındadır.

Ecem Karavus

Ecem Karavus dizileri ve filmleri

2017 – Hayati ve Diğerleri (Filiz) (TV Dizisi)

2016 – Vezir Parmağı (Dilruba) (Sinema Filmi)

2016 – Bayram Abi (Sinem) (Sinema Fimi)

2014-2015 – Alın Yazım (Sevgi) (TV Dizisi)

2014 – 9on (Sibel) (Sinema Filmi)

2011-2013 – Pis Yedili (Alis) (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi)

2011 – Dinle Sevgili (Mary) (TV Dizisi)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal