Ebru Şallı’nın Baba Paylaşımı Sevenlerini Duygulandırdı

Geçtiğimiz yıl oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, dün yeni bir acı daha yaşadı. Babasını kaybeden Şallı acısını sosyal medya hesabından paylaştı.

11.02.2021-12:47 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-08:30) Ebru Şallı’nın Baba Paylaşımı Sevenlerini Duygulandırdı

Oğlunun kaybından sonra kendini yeni yeni toparlamaya başlayan Ebru Şallı aldığı kötü haberle sarsıldı. Şallı geçtiğimiz yıl 10 yaşındaki oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybetmişti. Oğlunun acısını en derinde yaşayan Ebru Şallı aldığı bir yeni ölüm haberiyle daha yıkıldı. Şallı’nın babası Şükrü Şallı da yine aynı acıdan kanserden hayata gözlerini yumdu. Ebru Şallı haberi alır almaz babasının yanına Bodrum’a gitti. Şallı dün vefat eden babası Şükrü Şallı’yı gözyaşları içinde defnetti.

EBRU ŞALLI: PONÇİĞİM SENİ EN GÜZEL YERE ALDI

Oğlu Pars’ı ponçiğim diye seven Ebru Şallı’dan duygusal paylaşım geldi. Şallı babasıyla olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına duygusal bir not düştü. En sevdiği iki kişiyi de kanserden kaybeden Şallı, babasıyla olan karesine, “Canım babam. Ponçiğim seni en güzel yere aldı biliyorum" diyerek sevenlerini duygulandırdı. Şallı’nın babasıyla olan karesine ise yorum yağdı. Hem ünlü camiasından isimler hem de Ebru Şallı’nın takipçileri taziye dileklerinde bulunarak destek vermeye çalıştılar.

EBRU ŞALLI

ŞALLI: SADECE SESİNİ DUYDUM

Ebru Şallı katıldığı bir televizyon programında oğlu Pars hakkında konuşmacı güç cümleler kurmuştu. Acısını canlı yayında aktaran Şallı, iki yıllık tedavinin ardından kaybettiği oğlunu yalnızca rüyada görmek istediğini söylemişti. Yüzünü göremediği oğlunun yalnızca sesini duyabildiğini söyleyen Şallı, herkesin gözlerinin dolmasına sebep olmuş, ekran başındakiler Şallı’nın acısına ortak olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal