e-YDS başvurusu nasıl yapılır? 2024 e-YDS başvuru ücreti ne kadar? e-YDS ne zaman yapılacak?

Birçok kurumun personel alımı ilanlarında istediği şartlardan birisi olan e-YDS’nin başvuru işlemleri bugün itibariyle başladı. Sınava girmek isteyen adaylar başvuru detayları hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki e-YDS başvurusu nasıl yapılır? 2024 e-YDS başvuru ücreti ne kadar? e-YDS ne zaman yapılacak? İşte konu hakkında merak edilenler…

23.01.2024-16:46 - (Son Güncelleme: 23.01.2024-16:46)

ÖSYM’nin düzenlediği yabancı sınavlardan birisi olan e-YDS 2024/2 başvuru ekranı an itibariyle açıldı. Birçok kurumun alım şartları arasında yer alan e-YDS’ye başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvurunun nasıl yapıldığını, başvuru ücretinin ne kadar olduğu ve sınavın ne zaman yapılacağı gibi sorular araştırma konusu oldu. Peki e-YDS başvurusu nasıl yapılır? 2024 e-YDS başvuru ücreti ne kadar? e-YDS ne zaman yapılacak?

e-YDS başvuruları başladı mı?

e-YDS 2024/2 İngilizce sınavı için başvurular bugün itibarıyla başladı ve 1 Şubat'a kadar devam edecek. İlk başvuruyu kaçıran adaylar, geç başvuru tarihi bulunmadığı için sınav katılımı için en geç 1 Şubat'a kadar başvurularını tamamlamalıdır.

e-YDS 2024/2 ne zaman yapılacak?

ÖSYM’nin yayımladığı sınav takvimine göre e-YDS 2024/2 İngilizce sınavı 11 Şubat 2024 tarihinde yapılacak.

e-YDS

e-YDS başvurusu nasıl yapılır? 

e-YDS başvuru işlemleri için ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) bölümüne T.C. kimlik numaranız ve ÖSYM şifrenizle giriş yaptıktan sonra ‘’Başvuru Sürecindekiler’’ bölümüne girerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal