E-Nabız Giriş Nasıl Yapılır? E-Nabız Giriş Yap

E-nabız giriş ekranı yoğun ilgi görmeye başladı. Aşı takviminin açıklanmasının ardından e-nabız uygulaması güncellenerek aşı ile ilgili yenilikler getirildi. Koronavirüs bilgilendirme özelliği ile e-nabız uygulaması güncellendi. E-nabız giriş nasıl yapılır? E-Nabız giriş ekranı... E-devlet ile e-nabıza giriş...

14.01.2021-18:07 - (Son Güncelleme: 14.01.2021-18:07) E-Nabız Giriş Nasıl Yapılır? E-Nabız Giriş Yap

E-Nabız uygulamasına nasıl giriş yapıldığı araştırılıyor. Koronavirüs aşı durumu bilgilendirme özelliğinin eklendiği e-nabız'a, e-devlet şifresiyle, e-imza ya da mobil imza kullanarak TC numarası ile giriş yapılabiliyor.

E-NABIZ GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Sisteme giriş yapmak kimlik doğrulama iki şekilde mümkündür. E-Devlet kapısı üzerinden E-Devlet şifresi, E-İmza ya da Mobil İmzanızı kullanarak T.C. numaranız ile sisteme girişi gerçekleştirebilirsiniz. 

Sisteme giriş yaptığınızda profil bilgilerinizi oluşturmak için yönlendirildiğiniz ilk ekranda Kullanım Şartları yer almaktadır. Profilinizi oluşturmaya başlamak için 'e-Nabız Sistemi kullanım koşullarını okudum' yazısının yanında bulunan kutucuğu işaretlemeniz gerekmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal