E-devlet, EGM Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvurusu nasıl yapılır? 3 bin bekçi alımı başvuru formu ve gerekli evrak listesi

2022 Bekçi alımlarına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandıktan hemen sonra adaylar EGM Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvurusu nasıl yapılır? şeklinde araştırma yapmaya başladılar. Bekçi başvurularının nasıl yapılacağının yanı sıra 3 bin bekçi alımı başvuru formu ve gerekli evrak listesi ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

10.03.2022-00:13 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-00:14) E-devlet, EGM Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvurusu nasıl yapılır? 3 bin bekçi alımı başvuru formu ve gerekli evrak listesi

2022 yılı için 3 bin EGM Çarşı ve Mahalle Bekçisi alınacağına dair ilan Resmi Gazete'de yayımladı. bekçi olmak isteyen adayla ise başvuruların nereye ve nasıl yapılacağını araştırırken diğer taraftan da gerekli evrak listesine ulaşmaya çalışıyorlar.

2022 Bekçi alımı başvuruları ne zaman? Başvurular nasıl yapılır?

2022 Bekçi alımı başvuruları ne zaman? Başvurular nasıl yapılır? 

Polis Akademisi Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak istihdam edilmek üzere çarşı ve mahallelerde görev verilmek üzere toplam 3 bin bekçi alımı yapılacak. 3 bin bekçi alımına ilişkin alım tarihleri henüz açıklanmazken, adaylar başvuruların nereye ve nasıl  yapılacağını merak ediyorlar. 

Bekçi alım tarihlerinin açıklanmasında hemen sonra adaylar Polis Akademisi resmi sayfasına e-Devlet şifreleriyle giriş yaparak başvurularını yapabilirler. EGM bekçilik müracaatlarının e-Devlet şifreleriyle giriş yapılan 'www.pa.edu.tr' üzerinden yapılması öncesi adaylar başvuru sırasında istenilen belgeleri hazır tutmalıdır.

EGM Bekçi alımlarında istenilen belgeler

EGM Bekçi alımlarında istenilen belgeler:

- T.C kimlik belgesinin 1 adet fotokopisi, 

- Sınav ücretinin yatırıldığı banka dekontu,7

- Sağlık belgesi,

- Diploma veya okuldan alınan geçici nitelikli bitirme belgesi,

- İkametgah belgesi,

- Son 1 yıl içinde çekilmiş olan 4 adet biyometrik fotoğraf,

- Askerlik bitirmeyi gösteren terhis belgesi,

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal