10 Mart 2022 Perşembe iptal edilen uçak seferleri hangileri? THY uçak seferleri yapılacak mı, iptal edildi mi?

Meteoroloji uyardı. İstanbul’da görülecek olan kar fırtınası hayatı olumsuz etkileyecek. 10 Mart Perşembe günü yaşanacak olan kar fırtınası 1987’de de yaşandı. Yolculuk yapacak olan vatandaşlar uçak seferlerinin iptal olup olmadığı hakkında bilgi almak istiyor. THY’den 10 Mart Perşembe günü için açıklama yapıldı. Peki, THY yarın uçak seferleri yapılacak mı? İşte merak edilen o açıklamanın detayları…

09.03.2022-23:37 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-23:37) 10 Mart 2022 Perşembe iptal edilen uçak seferleri hangileri? THY uçak seferleri yapılacak mı, iptal edildi mi?

7 Mart 2022 hava durumu raporuna göre İstanbul’da yoğun kar yağışı etkili olacak. Yapılan son hava durumu tahminlerine göre 10 Mart Perşembe günü İstanbul'da kar bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ani bir düşüş yaşanacak. Meteoroloji vatandaşları uyardı. İstanbul için turuncu alarm verildi. Olumsuz hava şartları nedeniyle 10 Mart Perşembe günü yapılacak olan uçak seferleri iptal edilmeye başladı. Peki, THY yarın uçak seferleri yapılacak mı? Yarın uçak seferleri yapılacak mı? 10 Mart Perşembe uçak seferleri var mı? İşte merak edilen o açıklamanın detayları haberimizde…

10 Mart Perşembe THY uçak seferi var mı? 

Meteoroloji İstanbul’a turuncu alarm verirken yolculuk yapacak olan vatandaşlar 10 Mart seferleri hakkında bilgi almak için araştırma yapmaya başladı. Türk Hava Yolları, İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti. Türk Hava Yolları sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: 

“10 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı, varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız ve çağrı merkezimiz üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.”

Açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul Havalimanı'nda 185 sefer iptali yapılmıştır. Bunların 114’ü iç hat, 71’i dış hat seferidir. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise 20 Anadolujet seferi iptal edilmiştir. Seferlerin tamamı iç hat uçuşudur. Toplam 205 sefer iptali yapılmıştır. Operasyon gereği iptal sayılarının artması muhtemeldir" denildi. Açıklamada, seferi iptal olan yolcuların uçuş saatine kadar web sitesi, mobil uygulaması ve +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilecekleri bildirildi.”

Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi?

Pegasus 10 Mart Perşembe günü yapılacak olan uçuşlar için açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Değerli misafirlerimiz, Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir. Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal