İstanbul'a uçak seferleri ertelendi mi? 10 Mart 2022 Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı uçuş iptali sorgulama

Meteorolojiden gelen şiddetli rüzgar ve kar yağışı uyarısı ile İstanbul'da uçuşlar iptal edildi. İstanbul'da beklenilen yoğun kar yağışı sebebiyle birçok uçuşlar iptal edildi. Sabiha Gökçen ve THY' dan açıklamalar geldi. İstanbul uçak seferleri iptal mi? Uçak iptal sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar.

09.03.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-13:04) İstanbul'a uçak seferleri ertelendi mi? 10 Mart 2022 Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı uçuş iptali sorgulama

10 Mart 2022 Perşembe uçak seferleri iptal mi edildi

İstanbul için uyarılar peş peşe geldi. İstanbul'da beklenilen aşırı kar yağışından dolayı bir uyarı da havalimanından geldi. Kötü hava koşulları sebebiyle  Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'ndan uçuşlar iptal edildi. Pegasus ve Türk Hava Yolları'ndan açıklamalar yapıldı.

İstanbul da hava trafiği

Türk Hava Yolları (THY) resmi açıklamalarda 10 Mart 2022 Perşembe tarihinde uçuşların iptal edildiğini bildirdi. THY açıklamasında:

'Kıymetli yolcularımız,

İstanbul'da beklenilen hava koşullarından dolayı 10 Mart 2022 tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanında ki uçuşlarımız iptal edilmiştir. Uçuşlarınız için güncel bilgileri sorgulama ekranlarımızdan yapabilirsiniz. Uçuş numaralarınızı ya da parkurunuzu girerek sorgulamaya yapabilir, bilet  iade, değişiklik, açığa alma haklarınızı aynı sayfadan öğrenebilirsiniz. 

Uçuş seferleri iptal olan yolcularımız web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz veya bileti düzenlendiği acente üzerinden değişiklik yapabilirler, iade işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.'

Uçuş seferlerinin iptali sonrası bir açıklamada Pegasus' tan geldi:

'Değerli yolcularımız,

Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla Sabiha Gökçen Havalimanı, beklenilen hava koşulları nedeniyle uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Bilet değişikliği ve iptalini ücretsiz şekilde yapmak için , https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamızdan ya da çağrı merkezimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal