Bin Turistin Bulunduğu Otel Karantina Altında!

Korona virüs salgını bu kez gözde tatil alanında yer alan Kanarya Adaları'nı vurdu. Tenerife'de yeni tip Koronavirüs şüphesiyle 1000 turistin bulunduğu otel karantina altına alındı.

25.02.2020-20:11 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-20:06) Bin Turistin Bulunduğu Otel Karantina Altında!

İtalya'da Kovid-19 salgınının en çok görüldüğü Lombardiya bölgesinden tatil için Tenerife'ye gelen bir İtalyan doktorda bu virüsün çıkmasından ötürü, protokol gereği şüpheli herkesin kontrol altına alındığı ifade edildi.

ODALARINDAN ÇIKAMIYORLAR

Kanarya Adaları özerk yönetimi yöneticileri, yaklaşık bir haftadır Tenerife'de olduğu anlaşılan İtalyan doktorun beraberindeki eşi ve bir aile yakınının da gözetim altında tutulduğu ve bu kişilere yapılan ilk korona virüs testlerinden negatif sonuç çıktığını ifade edildi.

İspanyol polis ekiplerinin, İtalyan doktorun kaldığı oteldeki giriş ve çıkışları tamamen kapalı hale getirdiği, otelde bulunan 1000 kadar turistin odalarından çıkmamalarının tavsiye edildiği bilgisine yer verildi.

Sağlık ekiplerinin, tek tek odalarda kontrol yaptığı, korona virüs testi sonuçlarına göre oteldeki turistlerin durumunun belli olacağı ifade edildi.

İspanyol basınındaki görüntülerde ise oteldeki bazı trustlerin uyarılara aldırış etmeden havuza girdiği veya tesisin içinde dolaştığı ifade ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal