Dungeons and Dragons'tan Regé-Jean Page Hamlesi

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix'in Dungeons and Dragons serisine yeni bir transfer gerçekleşti. Bridgerton dizisi sayesinde dünya çapında ünlenen Regé-Jean Page, Dungeons and Dragons oyuncu kadrosuna katıldı. Filme en son, Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Michelle Rodriguez katılmıştı.

18.02.2021-11:20 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-11:20) Dungeons and Dragons'tan Regé-Jean Page Hamlesi

Dungeons and Dragons oyununun tekrardan filme uyarlanacağının duyurusu birkaç ay önce yapıldı. Filmin başrolünün Chris Pine’ın üstleneceği netlik kazanırken daha sonra, Michelle Rodriguez ve Justice Smith‘in de filmde yer alacağı duyurulmuştu. 

Son dönemin en çok izlenenlerinden Bridgerton dizisi yıldızı Regé-Jean Page, Dungeons and Dragons film uyarlamasında yer alacak. 

REGE JEAN PAGE KİMDİR?

Regé-Jean Page, Daha önce fantastik türdeki Mortal Engines filminde Captain Khora‘yı canlandırsa da daha çok dizilerde yer aldı. En son ise, Netflix’in izlenme rekoru kıran ünlü dizisi Bridgerton‘da Simon Basset rolünü canlandırdı.

Zimbabwe’de dünyaya gelen, İngiltere’de eğitim gören ve şu anda da ABD’de çalışmaya devam eden Page, yeni neslin en yetenekli İngiliz aktörlerinden biri olarak görülüyor.

DUNGEONS AND DRAGONS KONUSU

Oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği henüz netlik kazanmamışken, Dungeons and Dragons konusu daha önce açıklandı. 

Bu açıklamaya göre Dungeons and Dragons tarihinin ilk günlerine dayanan güçlü bir nesne olan Vecna’nın Gözü‘nü arayan bir grup maceracıya odaklanabileceği belirtilmişti. Vecna karakteri ise Dungeons and Dragons’ın ilk senelerinden itibaren belirli aralıklarla karşımıza çıkan, eskiden ölümlü bir büyücüyken sonradan bir liçe dönüşen ve sonunda tanrılığa yükselen biri. 

Vecna’nın Eli ve Vecna’nın Gözü son derece büyük güçlere sahip olan iki artifekttir. Bu iki artifekti kullanmak isteyen kişi, gözünü ya da elini feda edip yerine artifekti takmak zorundadır.

Dungeons and Dragons'un özeti henüz paylaşılmadı. Filmin senaryosunu Jonathan Goldstein ve John Francis Daley, Michael Gilio’nun daha önceki taslağına dayanarak yönetip yazacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal