Doya Doya Moda kim şampiyon oldu? 27 Ocak 2023 Doya Doya Moda birincisi kim? Doya Doya Moda’nın birincisi belli oldu

TV8 ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan programı Doya Doya Moda’da şampiyon olan yarışmacı belli oldu. Büyük finalde Hülya, Aleyna, Eda, Melike ve Deren mücadele ederken, final bölümü izleyenlerin nefeslerini kesti. Peki Doya Doya Moda kim şampiyon oldu? 27 Ocak 2023 Doya Doya Moda birincisi kim? İşte soruların cevabı...

27.01.2023-16:21 - (Son Güncelleme: 27.01.2023-16:21) Doya Doya Moda kim şampiyon oldu? 27 Ocak 2023 Doya Doya Moda birincisi kim? Doya Doya Moda’nın birincisi belli oldu

Ekranların sevilen yarışma programı Doya Doya Moda’da birinci olan isim netleşti. TV8’de hafta içi her gün izleyenlerle buluşan programda heyecan dolu bir sezon daha geride kalırken, Hülya, Aleyna, Eda, Melike ve Deren final bölümüne kalan isimler oldu. Bu 5 ismin arasından hangisinin Doya Doya Moda şampiyonu olduğunu öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki Doya Doya Moda kim şampiyon oldu? 27 Ocak 2023 Doya Doya Moda birincisi kim?

Doya Doya Moda kim şampiyon oldu?

Doya Doya Moda 3. sezon şampiyonu Hülya Yenidoğmuş oldu. Yarışmada ikinci sırayı Aleyna alırken, üçüncü sırada Melike ve dördüncü sırada Eda yer aldı. 

Doya Doya Moda Kim Şampiyon Oldu

Doya Doya Moda finalinde yarışmacılardan üçüne ödül verildi. Birinci Hülya bir çanta dolusu para alırken, ikinci Aleyna daha küçük bir çantadaki paranın sahibi olurken, aynı zamanda 20 bin TL’lik hediye çekini de aldı. Üçüncü sıradaki Melike ise kolye sahibi oldu.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal