Yalı Çapkını Kazım Ağa ölecek mi? Diren Polatoğulları diziden ayrılacak mı? Yalı Çapkını yeni bölüm canlı tek parça izle

Yalı Çapkını yeni bölüm canlı tek parça izle. Star TV’nin en başarılı yapımı olarak görülen Yalı Çapkını’nın yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin 19. bölüm fragmanında vurularak yaralanan Kazım’ın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Peki Yalı Çapkını Kazım Ağa ölecek mi? Diren Polatoğulları diziden ayrılacak mı? İşte konu hakkında merak edilenler...

27.01.2023-12:42 - (Son Güncelleme: 27.01.2023-12:42) Yalı Çapkını Kazım Ağa ölecek mi? Diren Polatoğulları diziden ayrılacak mı? Yalı Çapkını yeni bölüm canlı tek parça izle

Reyting rekorlarını kasıp kavuran Yalı Çapkını dizisi, bu akşam 19. bölümüyle Star TV ekranlarında olacak Her Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölümde yine ekranları başındaki milyonları nefessiz bırakacak anlar yaşanacak. Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanına Ferit’ten kızının hesabını sormaya giden Kazım’ın Serter’in dayısı ve adamları tarafından vurularak yaralanması damgasını vururken, Kazım Ağa’nın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Öte yandan Kazım Ağa karakterine hayat veren Diren Polatoğulları’nın dizideki akıbeti de araştırılıyor. Peki Yalı Çapkını Kazım Ağa ölecek mi? Diren Polatoğulları diziden ayrılacak mı?

Yalı Çapkını Kazım Ağa ölecek mi?

Bu akşam saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak olan Yalı Çapkını 19. bölümde Suna’nın Ferit ile Seyran arasındaki olayları Kazım Ağa’ya anlatması sonucunda ortalık fena halde karışacak. Ferit’ten kızının hesabını sormaya giden Kazım Ağa, bunun hesabını sormak için Ferit’in olduğu yere giderken, Serter’in dayısı ve adamları ikilinin olduğu mekanı basıyor ve silahlar art arda patlıyor. Yaşanan olay sonucunda Kazım Ağa’nın vurularak yaralandığı görülüyor.

Yalı Çapkını Kazım Ağa Ölecek Mi

Kazım Ağa’nın ölüp ölmediği sorusu bu akşam Star TV’de yayınlanacak olan Yalı Çapkını 19. bölüm ile cevabını bulacak. 

Diren Polatoğulları kimdir, nereli?

Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa karakterini canlandıran Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan Polatoğulları, küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa merak salmış ve oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde almıştır.

Yalı Çapkını Kazım Ağa Ölecek Mi-1

İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle yaşayan Diren Polatoğulları, daha sonrasında 2010 yılında Saklı Hayatlar filminde, 2012-2014 yılları arasında Karadayı’da, Kaçak ve Şevkat Yerimdar gibi yapımlarda da boy gösterdi. 

2018 yılında yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde yer almasının ardından Bir Aile Hikayesi’nde Şakir’in gençliğini canlandıran Polatoğulları şu sıralarda Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa karakterine hayat veriyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal