Don't Look Up Konusu Nedir, Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni yılın Oscar adayları arasında gösterilen Don’t Look Up, Netflix’te yayınlanacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla beklentiyi yükselten film şimdiden merak konusu. Peki, Don’t Look Up hikayesi ve karakterleri nedir? Sizler için derledik.

09.12.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-12:40)

Don’t Look Up (Yukarı Bakma) ismiyle yayınlanacak olan Netflix yapımı filmin yönetmen, senarist ve yapımcı koltuğunda aynı isim oturuyor: Adam McKay. Filmin türü bilimkurgu ve kara komedi olarak biliniyor. Fragmanıyla birlikte büyük beğeni toplayan filmin Oscar kazanıp kazanmayacağı gündemde. Peki, Don’t Look Up konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

SEYİRCİ YORUMLARI

Dont Look Up'ın yayınlanmasının ardından herkes filmi izlemek için ekran başına geçti. Kadrosu ve hikayesiyle filmin beğenilip beğenilmeyeceği merak ediliyordu. Peki, film beklentiyi karşıladı mı? İşte cevabı...

Film genel anlamda izleyiciler tarafından beğenildi. Özellikle eleştirel ve kara komik yanı filmin takdir edilen özellikleri arasında yer alıyor. İçerisinde Trump'ın pandemi yönetimine de atıflar olan filmin günceli hedef alıp kara komedi yapması beğenildi.

Filme dair eleştirilen tek yan Netflix üzerine bilim kurgu kategorisinde verilmesi. Bilim kurguya dair içerisinde bir şey bulamayan izleyici filmin türlerini eleştirdi. Ana türü sosyal konulu drama oluşu onaylandı ancak bilim kurgu kısmı sınıfta kaldı.

DONT LOOK UP KONUSU

Dont Look Up, dünyayı yok edecek büyüklükte bir göktaşının gezegene doğru yaklaştığını ve altı ay içinde dünyayı yok edeceğini insanlara duyurmak isteyen iki gökbilimciyi konu alıyor. Filmde bu iki gökbilimci bu duyuruyu yapmak adına çeşitli yollar deniyor.

Fragmandan anlaşıldığı üzere devlet başkanından ulusal kanallara, büyük konserlerden sokaklara kadar birçok yolu deneyen gökbilimciler bir türlü insanları inandıramıyor. Onların inandırma mücadelesini konu alan film, daha çıkmadan gündemde yerini aldı. Filmin hikayesi ilgi çekerken güçlü oyuncu kadrosu da izleyiciyi heyecanlandırmaya yetti.

DONT LOOK UP OYUNCULARI

Dont Look Up oyuncu kadrosu adeta bir Oscar kırmızı halı geçidi gibi. Oscar ödüllü oyuncular Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Mark Rylance yer alıyor. Oscar ödüllü güçlü oyuncuların yanı sıra filmde ilgi çekecek magazinsel isimler de var. Ariana Grande onlardan biri.

Fragmanda gösterilen Oscar ödüllü oyuncular ve diğer magazinsel isimler beklentiyi çok yükseltti. İzleyiciler heyecanla çıkış tarihini bekliyor. Peki, Dont Look Up ne zaman çıkıyor?

DONT LOOK UP FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dont Look Up için şu anda Netflix’ten iki fragman yayınlanmış durumda. Fragmanıyla izleyicinin beğenisini kazanan filmden beklenti büyük. Eleştirmenler bunun olumsuz bir durum olabileceğini de söylüyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve fragmanıyla çıtayı zirveye koyan yeni filmin beklentiyi karşılayıp karşılamayacağı merak ediliyor.


DONT LOOK UP YAYINLANDI!

Netflix yapımı olan Dont Look Up’ın yayın tarihi belli oldu. Netflix Oscar adayı filmi Aralık ayı programına aldı. Netflix’in yayın programına göre Dont Look Up’ın yayın tarihi 24 Aralık olarak belirlendi. Komedide görmeye alışık olmadığımız oyuncu kadrosunun kara komedi olan bir filmde nasıl yer alacağı merak konusu. Netflix izleyicisi heyecanla 24 Aralığı bekliyordu. Yayın tarihi geldi ve Don't Look Up Netflix üzerinden yayınlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal