Doktor Çiftin Takı Kavgası Kanlı Bitti!

Trabzon'da ikisi de doktor olan genç çift 10 gün önce evlendi. Düğünün ardından takılan takıların kimde kalacağı konusunda tartışma çıktı. Ailelerin de karıştığı kavgada gelinin babası, damadına ve dünürlerine kurşun yağmuruna tuttu.

26.09.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-09:55) Doktor Çiftin Takı Kavgası Kanlı Bitti!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde ikisi de doktar olan Burcu K. ve Ümit K. çifti,10 gün önce evlenerek hayatlarını birleştirdiler. İddiaya göre yeni evlenen doktor çift, dört altın bilezik için tartıştılar. Ailelerin de karıştığı kavgada takıların paylaşımı konusunda kavgada gelinin babası emekli astsubay Bahri B.'nin tabancayla ateş etmesi sonucu, damadı, dünürü, damadın annesi ve kız kardeşi, bacaklarından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli baba da gözaltına alındı.

TAKI KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

Olay, Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sabah saatlerinde 1 Nolu Bostancı Mahallesi, Hasan Çavuş Sokak'ta meydana geldi. 10 gün önce evlenen doktor çift Burcu B.K. ile Ümit K.'nın aileleri, düğünde takılan takıların kimde kalacağı konusunda tartıştı. Tartışmayı düğün günü kapatan aile fertleri, konuyu yeniden görüşmek istedi. İddiaya göre, konuyu görüşmek için Kastamonu'ndan Trabzon'a kızının yanına gelen emekli astsubay Bahri B., durumu damadının ailesiyle konuştuğu sırada tartışma yaşandı.

ERKEK TARAFI HASTANELİK OLDU

Çıkan kavgada Bahri B., belinden çıkardığı tabancasını peş peşe ateşledi. Kurşunların, bacak ve ayak bölgelerine isabet etmesi sonucu damat Ümit K., dünür Hasan K., damadın annesi Meryem K. ve damadın kız kardeşi Edanur K., yaralandı. Kız babasının silahından çıkan kurşunlarla yaralanan 4 kişilik aile, hastanede tedaviye alındı. 

TRABZON'A KİMSEYE ZARAR VERMEK İÇİN GELMEDİM

Gözaltına alınan emekli astsubay Bahri B., polise verdiği ifadesinde, ''Kızımın evinde damadım ve ailesiyle konuşmamız bir anda tartışmaya dönüştü. Düğününde takılan altınların damadın ailesinin istediğini öğrenince, onlara 'altınlar kızımda kalsın' dedim. Bir anda üzerime doğru yürüdüler. O esnada silahımla ateş ettim. Trabzon'a kimseye zarar vermek için gelmedim'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal