İzmir'de Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 2 Yaralı 1 Ölü

İzmir'de alacak davasının sonu kanlı bitti. Çatışmada 2 kişi yaralandı bir kişi ise hayatını kaybetti.

19.09.2021-16:40 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-17:03) İzmir'de Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 2 Yaralı 1 Ölü

İzmir'in Konak ilçesinde iki grup arasında alacak kavgası çıktı. gece saat 02.00'da meydana gelen kavgada silahlar patladı. Silahlı kavgada 30 yaşındaki Kubilay Tuncel hayatını kaybederekn 2 kişi ise yaralandı. Çatışmanın ardından olay yerinden kaçan bir kişi ise hala aranıyor.

İzmir Konak'ta dün gece saatlerinde Murat Reis Mahallesi, Şehit Ceysu Ceylan Sokak ile İnaönü Caddesi kesişiminde 2 grup arasında kavga çıktı. İddiaya göre, aralarında alacak davası bulunan 35 yaşındaki Serdar K. isimli şahıs ile 35 yaşındaki Oğuzhan A. ve kimliği belirsiz bir kişi ile olayda hayatını kaybeden 35 yaşındaki Kubilay Tuncer arasında kavga çıktı.

SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kavganın büyümesi sonucu iki grup birbirine silah çekti ve ateş açtı. Silahlı çatışmanın sonrasında 3 kişi yaralandı ve kimliği belirlenemeyen bir kişi olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan tüm müdahalelere rağmen göğsünden yaralanan 35 yaşındaki kubilay Tuncel hayatını kaybetti. Yaralı olan 2 şüphelinin ise tedavisinin ardından gözlatına alınacağı bilgisi verildi. 

EKİPLER SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay yerinden kaçıp kimliği belirlenemeyen kişinin tespit edilmesi için ekipler geniş çaplı bir soruşturma başlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal