Doğal Anti - Aging Kremi Nasıl Yapılır?

Doğal anti - aging kremi nasıl yapılır? Yaşlanmayı yavaşlatma yöntemleri neler? gibi konu başlıklarını sizler için derledik. İşte detaylar...

22.06.2020-13:42 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-13:37) Doğal Anti - Aging Kremi Nasıl Yapılır?

Yanlış güneşlenme, yeteri kadar yapılmayan cilt temizliği zamanla cildinizi yaşlanma etkilerini hızlandıracak faktörler arasında yer alıyor. Otuzlu yaşlara geldiğinizde cildinizde lekelenme gibi kusurlarla ortaya çıkar, kırklı yaşlara gelindiğinde cildinizdeki çizgiler daha da derinleşerek yaşlanma etkileri bir hayli hızlanacaktır.

Doğal Anti - Aging Kremi Nasıl Yapılır?

Bu yaşlara gelmeden önce daha erken yaşlarda cilt bakımına özen göstermeli ve mutlaka güneşin zararlı ışıklarından korunmak için güneş kremi kullanmalısınız. Yaşlanma etkilerini azaltmak için ayrıca beden sağlığınıza dikkat etmeli, bol su tüketmeli ve beslenme şeklinize özen göstermelisiniz. Daha erken yaşlarda dikkat ettiğiniz cildiniz ilerleyen zamanlarda yaşlanma etkilerinin yavaş bir şekilde etkisini göstermesini sağlayacaktır.

Otuzlu yaşlara geldiğinizde cildinizde lekelenme, siyah nokta, kırışıklık, nemsizlik ve sarkma gibi sorunlar varsa temelinizi iyi tutmalısınız. İlerleyen yaşlarda cildinizin yaşlanma etkilerini yavaşlatmakta ve savaşmakta en etkili yöntem anti-aging kremi kullanmak olacaktır.

Çünkü temeli iyi korunmuş ve yaş almaya karşı anti-aging, antioksidan içeriklerle desteklenmiş cildin yaş alma hızı yavaşlar. Otuzlu yaşlarda cilt bakımı içinde yer alan en önemli faktörlerden biri anti aging bakımlar olmalı. Başlayacağınız anti aging bakımları ileriki yaşlarınızda sağlıklı, temiz, canlı ve parlak bir cilde sahip olmanız için size büyük ölçüde yardımcı olacak faktörlerin başında geliyor.

Anti-aging krem ürünleri ya da serumları kozmetik piyasasında en çok satışı yapılanlardan biri. Fakat anti-aging etkili kozmetik ürünleri oldukça pahalı fiyatlar nedeniyle cebimizi de yakıyor. Biz de sizler için pahalı piyasa ürünleri yerine evde uygun fiyatlarla anti-aging kremi nasıl yapılır derledik. Öncesinde sizler için yaşlanma karşıtı önerilerimize göz atabilirsiniz. Peki, yaşlanmayı yavaşlatma yöntemleri neler?

Yaşlanmayı Yavaşlatma Yöntemleri Neler?
• Günde en az 2,5 litre su tüketin
• C vitamini cildin en büyük dostudur. C vitamini yüksek yiyecekler tüketin
• Makyajınızı temizlemeden uyumamalısınız
• Güneşe karşı cildinizi korumalısınız
• Yeşil sebze ve meyve tüketin
Bütün bunların yanı sıra belirli bir yaştan sonra cildinizde mutlaka yaşlanma belirtileri görülecektir ve bu oldukça doğal bir süreçtir. Bu doğal süreç sırasında evde doğal anti-aging kremi nasıl yapılır?
Evde Doğal Anti-Aging Kremi Nasıl Yapılır?
Sizler için hazırladığımız bu yazımızda evlerde uygun fiyatlara yapabileceğiniz doğal anti-aging krem tarifleri derledik.
1. Aleo Vera Jeli Kremi
Gerekli Malzemeler
• 1 yemek kaşığı aleo vera jeli
• 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
• 2 adet E vitamini kapsülü
Aleo vera jeli kremi yaparken bütün malzemeleri bir araya getirdikten sonra kreminizi boş ve temiz bir saklama kabı veya kavanozda hazırlamaya başlayabilirsiniz. 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını bir cezvede eritin. Ardından erittiğiniz Hindistan cevizi yağını kremi içinde tutacağınız kaba koyun ve diğer malzemeleri kaba ekleyerek karıştırın. Karışımınızı buzdolabında saklayarak geceleri yatmadan önce her gün uygulayabilirsiniz.
2. Balmumu Kremi
Gerekli Malzemeler
• 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
• 2 tatlı kaşığı balmumu
• 1 kapsül E vitamini
• 1 çay kaşığı kuşburnu yağı
• 5 damla gül yağı
Balmumu kreminizi yapmak için hindistan cevizi yağını ve balmumunu bir cam kabın içinde birlikte benmari usulü eritin ve karıştırın. Ardından ısıdan uzaklaştırdığınız karışımın içine sırasıyla diğer malzemeleri ekleyin ve buzdolabında saklayın. Doğal yöntemlerle anti-aging kremi tarifleri umarım hoşunuza gitmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal