Dizipal giriş linki – Dizipal girişi değişti mi, kaç oldu?

Dizi ve film izlemek için bir çok platform ortaya çıktı. Televizyondaki dizi, film ve programları izlemek istemeyenler, kendilerini bu platformlara attılar. Fakat Netflix, Blu Tv, Exxen, Gain gibi platformların abonelik ücretleri birçok insana fazla geldiğinden, farklı yan uygulamalar yoluyla izlemek için araştırmaya başladılar. Bunlardan bir tanesi de 'Dizipal' idi. Fakat bu uygulama yasal sayılmadığından erişim izni verilmiyor ve giriş yasaklanıyor. Dizipal'a nasıl girilir? Güncel link nedir?

23.03.2022-17:38 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-17:38) Dizipal giriş linki – Dizipal girişi değişti mi, kaç oldu?

Son dönemlerde Koronavirüs yüzünden evde kaldığımızdan dolayı zamanımızı geçirmek ve sıkıntımızı azaltmak için dizi ve film izlemeye daha çok yöneldik. Ücretsiz bir şekilde, kaçak yollarla dizi ve filmleri izleyebileceğimiz bir çok uygulama ve site bulunmakta fakat yasal sayılmadıkları için sürekli olarak kapatılmaktadır. Dizipal devamlı olarak linklerini güncellediği için giriş yapmak mümkün. 


Google aramaDizipal Link motoru üzerinden aratıldığında Dizipal'a ulaşım sağlanamıyor. Bu yüzden dizi ve film severler Dizipal'ın Twitter hesabını araştırmaya koyuldu. Güncel Dizipal Twitter hesabını sizlere vermeden önce belirtmeliyiz ki; bu yollardan dizi ve film izlemek kaçak yollar ile yapılmaktadır. Korsan bir şekilde bunları izlemek sizlere zarar verebileceği gibi, aynı zamanda bir bakıma oyuncuların, yapımcıların, yönetmenlerin, cast çalışanlarının da az da olsa emeğini, hakkını hiçe saymaktır. Bunun bilgisiyle ve sorumluluğuyla siteye yönelmenizi öneririz: https://twitter.com/hashtag/dizipal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal