Dizipal kapandı mı, yeni giriş adresi ne? Dizipal yeni güncel giriş adresi

İnternet üzerinden dizi ve film izlemek isteyenler bu durumu genellikle Dizipal üzerinden gerçekleştiriyorlar. Platformu kullanan çok sayıda kişi ise siteye erişim sağlanamadığını fark etti. Bu yüzden 'Dizipal kapandı mı, yeni giriş adresi ne? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte, Dizipal yeni güncel giriş adresi..

16.03.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-14:30) Dizipal kapandı mı, yeni giriş adresi ne? Dizipal yeni güncel giriş adresi

Dizipal isimli intenet sitesinde ücretsiz olarak dilediğiniz dizi ve filmler kesintisiz olarak izlenebiliyor. HD kalitesinde yayın yapan platforma ulaşamayan kullanıcılar ise yeni değişen alan adını bilmedikleri için siteye erişim sağlamakta oldukça fazla zorlandılar. 'Dizipal kapandı mı, yeni giriş adresi ne?' şeklinde sorular sorarak platforma neden erişim sağlanamadığı yönünde yanıt arayan kullanıcılar için ise 'Dizipal yeni güncel giriş adresi'nin detaylarına haberimiz içinde yer verdik.

Dizipal yeni giriş adresi ne?

Dizipal yeni giriş adresi ne?

Dizipal 201 com isimli intenet dizi ve film platformunun domain değişikliği sebebiyle erişim sağlanamadığı öğrenildi. Dizipal201'in resmi sitesi üzerinden verilen hizmetlerden yararlanabilmek için yeni alan adresiyle giriş yapmak gerektiği belirtildi.  

Netflix ve Exxen'in yanı sıra Blutv, beIN CONNECT gibi diğer platformlarda yayınlanan birçok içeriği ücret ödemeden izlemek isteyen kullanıcılar yeni alan adına 'www.dizipal185.com' yazarak ulaşabilirler. Alan adına 'www.dizipal185.com' yazıldıktan sonra çıkan ekranda dilediğiniz dizi veya filmleri ücretsiz ve HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal