Diyarbakır’da 8 aylık kızını yastıkla boğmaya çalışan vicdansız anne gözaltına alındı

8 aylık bebeğini yastıkla boğmaya çalıştığı iddia edilen vicdansız anne: "Bak böyle kurtulacağım işte. Böyle kurtulacağım. Öl, öl" ifadeleri ile küçük çocuğun hayatına son vermeye çalıştı.

29.03.2022-11:03 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-13:14)

Diyarbakır'da 8 aylık kızını yastıkla boğmaya çalışan ve o anları da cep telefonu kamerasına kaydeden E.K. adlı kadın gözaltına alındı. Kız çocuğu için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de devreye girdi.

Böyle kurtulacağım

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yaşayan ve 8 aylık kızı R.E.K.'yi yastıkla boğmaya çalıştığı anları cep telefonu kamerasına kaydeden ve görüntülerde nefes almakta zorlanan kızına "Bak böyle kurtulacağım işte. Böyle kurtulacağım. Öl, öl" ifadelerini kullanan E.K., gözaltına alındı.

R.E.K

Yaşanan korkunç olay nedeniyle emniyete götürülen E.K.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili R.E.K. için harekete geçti. Savcılık, bebeği babası M.K.'ya teslim etti. M.K. kucağına aldığı kızını öpüp, sarılırken Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ise çocuğun babada kalmasının uygun olup olmadığını inceleyecek.

İlk ifadesi ortaya çıktı

Vicdansız anne E.K.'nın yaşanan korkunç olaya ilişkin ilk ifadesi ortaya çıktı. E.K., ifadesinde kızına herhangi bir şiddet uygulamadığını dile getirdi. Görüntüleri geçtiğimiz yıl aralık ayında kızı henüz 4 aylıkken çektiğini itiraf etti. Görüntüleri eski eşini korkutmak amacıyla kaydettiğini ileri süren. E.K.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor. R.E.K.'nın yapılan kontrolünde herhangi bir sağlık probleminin olmadığı belirtildi. 

Yaşanan korkunç olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal