Korkunç İddia! Bir Aylık Bebeğini Sobada Yakarak Öldürdü

Yozgat’ın Çandır ilçesinde meydana gelen olayda, bir aylık oğlunu sobaya atarak öldürdüğü iddia edilen olayda anne ile birlikte baba ve babaanne de gözaltına alındı. Şahıslar, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

01.12.2021-16:26 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-09:17) Korkunç İddia! Bir Aylık Bebeğini Sobada Yakarak Öldürdü

SOBAYA ATARAK YAKTI İDDİASI

Komşuların iddiasına göre, Çandır ilçesine bağlı Büyükkışla köyünde yaşayan 25 yaşındaki iki çocuk annesi F.B., bir aylık bebeğini sobaya atarak yaktığını söyledi. Bunun üzerine komşular, bebeği yaktığı iddiaya ettiği kadınla ilgili polis ekiplerine ihbarda bulundu. 

GÖZALTINA ALINDI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, 25 yaşındaki anne F.B.’yi gözaltına aldı. Cansız bedeni bulunan bebeğin cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldığı bildirildi. Olayla ilgili inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı evde araştırma çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. 

VALİLİK AÇIKLAMASI

25 yaşındaki F.B'nin, 2 yaşında bir erkek çocuğunun daha olduğu öğrenildi. Valilik, 1 aylık bebeğini sobada yakarak öldürdüğü iddia edilen kadınla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, diğer çocuğun 6284 sayılı kanun çerçevesinde idari koruma kararı alındığı ve Yozgat Çocuk Destek Merkezine (ÇODEM) gönderildiğini açıkladı. 

Çandır ilçesine bağlı Büyükkışla köyünde yaşanan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilen açıklamada, ‘Bu elim olay, valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir’ denildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan F.B (25), baba H.B. ve babaanne S.B. ile birlikte adliyeye sevk edildiği bildirildi. 

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMASI

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Savcılık, soruşturma için gizlilik ve yayın yasağı kararları alındığı bildirildi. 

Şüphelilerin ifade alma işlemleri ve delil toplama ile ilgili yapılan çalışmaların sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, ‘Soruşturma tüm yönleriyle, hassasiyet ve titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’ ifadesi kullanıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal