Sigara tiryakileri dikkat! Tiryakileri kahreden haber geldi: En ucuz sigara 26 TL

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamasında sigara gruplarına en az 4 TL en çok 6 TL zam geleceğini duyurdu.

29.03.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-11:25) Sigara tiryakileri dikkat! Tiryakileri kahreden haber geldi: En ucuz sigara 26 TL

Sigara tiryakilerini kahreden zam haberi geldi 1 Nisan tarihinden sonra sigara gruplarına zam gelmesi bekleniyor. Özgür Aybaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, 'Alkol ve sigara zamlarına hazır mıyız?' diyerek milyonları endişeye düşürdü.

En son 2 TL'lik zam yapıldı

1 Nisan tarihinden itibaren bütün sigara gruplarına 4 – 6 TL arasında zam yapılacağı, bu sebeple sigara dağıtıcıları ve satıcılarına haber verildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sigara son olarak 14 – 15 Mart tarihinde 2 TL’lik zam yapılmıştı. Ondan önce de ocak ayında çifte zam gelmişti.


'Alkol ve sigara zammına hazır mıyız?'

Yapılan son 2 TL’lik zam sonrasında bir süre sigara fiyatlarına zam yapılmayacağı düşünülüyordu. Ancak Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında, 'Alkol ve sigarada yeni zamlara hazır mıyız?' açıklamasında bulunarak tiryakileri endişeye düşürdü.

Zam kesin değil

Zammın yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Fakat yapılan iddialar doğrultusunda önümüzdeki günlerde sigaraya zam gelmesinin beklendiği düşünülüyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal