Dışişeleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bahreyn Veliaht Prensi Ve Başbakanı Al Khalifa'yla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Manama’da Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakanı Prens Salman Bin Hamad Al Khalifa ile bir araya geldi.

31.01.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-14:56) Dışişeleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bahreyn Veliaht Prensi Ve Başbakanı Al Khalifa'yla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Bahreyn'in başkenti Manama'da Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakanı Prens Salman Bin Hamad Al Khalifa ile görüştü.


GÖRÜŞMEDE İKİLİ İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ VAR

Bahreyn'e resmi ziyaret gerçekleştiren Çavuşoğlu, başkent Manama'daki Kudaybiye Sarayı'nda Bahreyn Veliaht Prensi Selman bin Hamed bin İsa Al Halife tarafından kabul edildi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, görüşmede ikili ilişkilerin ilerletilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

AZERBAYCAN İLE TEMAS

Bakan Çavuşoğlu yaptığı görüşmede dikkat çeken bir önemli konu ise, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile yapmış olduğutelefon görüşmesi. Bakanlıktan yapılan bilgilendirmeye göre, Çavuşoğlu ile Bayramov, görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konuları ele aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal