Dimitris Lignadis Gözaltına Alındı

Yunanistan'ın ünlü oyuncularından Dimitris Lignadis’in, reşit olmayan iki çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Aynı zamanda yönetmenlikte yapan Dimitris Lignadis, gözaltına alındı.

21.02.2021-15:48 - (Son Güncelleme: 21.02.2021-15:48) Dimitris Lignadis Gözaltına Alındı

Yunanistan Ulusal Tiyatrosu’nun Sanatsal Direktörü olarak görev yapan Dimitris Lignadis, önceki gün ortaya çıkan iddialar ile birlikte gözaltına alındı.

Yunanistan Ulusal Tiyatrosu’nun Sanatsal Direktörü olarak görev yapan Dimitris Lignadis, hakkında çıkan iddialarla hayranlarını şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu ve yönetmen Dimitris Lignadis’in çok sayıda tecavüz ve cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Oyuncunu, 2010’da 14 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği öğrenildi. Bu haberle birlikte Yunanistan halkı ayağa kalktı.

KENDİSİNE YAKIN BİR KAYNAK İTİRAF ETTİ

Dimitris Lignadis’e yakın bir kaynak, bu bilgiyi bilgiyi güvenlik güçleriyle paylaştığı aktarıldı. Öte yandan Yunan gazetesi Kathimerini, oyuncunun 2015 senesinde reşit olmayan başka bir çocuğa cinsel saldırıda bulunduğunu da yazdı.

Dimitris Lignadis, ortaya çıkan haberlerin ardından Atina’daki polis karakoluna giderek teslim oldu. Bunun üzerine Lignadis, gözaltına alındı.

İDDİALARI YALANLADI

Kathimerini, oyuncunun iddiaları yalanladığını belirtti. Avukat Nikos Georgeouleas ise ‘Yakalama kararı çıkarılınca kendisi isteyerek buraya geldi ve onun kaçma ya da saklanma gibi bir amacı yok. Lignadis, Yunan polisiyle iş birliği yapmak istiyor’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal