Dilek Taşı ilk fragman yayınlandı: Dilek Taşı dizisi ne zaman başlıyor? Dilek Taşı dizi konusu ve oyuncusu

Kanal D ekranlarının en yeni dizisi olacak olan Dilek Taşı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi severler iddialı yapımın ne zaman başlayacağını öğrenmek ve dizi konusu ve oyuncusu hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Dilek Taşı dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

11.08.2023-12:20 - (Son Güncelleme: 11.08.2023-12:20) Dilek Taşı ilk fragman yayınlandı: Dilek Taşı dizisi ne zaman başlıyor? Dilek Taşı dizi konusu ve oyuncusu

Sezonun iddialı yapımlarından birisi olması beklenen Dilek Taşı dizisinden ilk görüntüler Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluştu. Dikkat çekici hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dilek Taşı dizisinin yayın hayatını öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Dilek Taşı dizisi Ne Zaman başlıyor?

Dilek Taşı dizisi ne zaman başlıyor?

Pastel Film imzalı Dilek Taşı dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmasa da Eylül ayına kadar Dilek Taşı’nın ekranlarda olması bekleniyor.

Dilek Taşı

Dilek Taşı dizi konusu nedir?

1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi izleyici ile buluşturacak olan Dilek Taşı dizisi, oyuncu kadrosuyla da büyük ses getirdi. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı dizi oyuncuları kimler?

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı’nın başrollerinde Salih Bademci ve Hazal Subaşı paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal