Yalı Çapkını yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yalı Çapkını dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?

Star TV’de yayınlanan ve sezona damgasını vuran Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu hakkında araştırmalar sürüyor. Sevilen dizinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyenler internetten araştırma yapıyor. Peki Yalı Çapkını yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yalı Çapkını dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

10.08.2023-17:52 - (Son Güncelleme: 10.08.2023-17:52)

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, geçen sezonun en başarılı dizisi olarak kayıtlardaki yerini aldı. Yeni sezonun Ne Zaman başlayacağı ve 2. sezonda neler olacağı ise dizi severlerin gündeminin en üst basamağında yer alıyor. Bilindiği üzere ilk sezonun finalinde Ferit, Tarık tarafından vurulmuştu. Peki Yalı Çapkını yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yalı Çapkını dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını, 9 Haziran Cuma günü sezon finali yapmıştı. Kısa sürede büyük ilgi gören Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon tarihi ise henüz belli olmadı. Ancak dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını sezon finali özeti

Ferit, Seyran’ın mektubunu aldıktan sonra dört bir koldan onu aramaya başlar. Abidin, Suna’nın Saffet’le evlendiğini öğrenir ve kahrolur. Seyran ise kendinde değildir. Hattuç’la Antep’e geldiklerinde konağın Tarık ve korumalarla çevrili olduklarını görür.

Ferit, Seyran’ın Antep’te olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Antep’te alır ve Seyran’la Vakkas Usta’nın dükkanında buluşur. Sonrasında ise Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Tarık, Seyran’ın peşini bir an olsun bırakmamaktadır. Yalıda ise işler yolunda değildir ve bir sürpriz daha yaşanır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal