Dilber Ay'ın çocuğu var mıydı, oğlu mu var, kimdir? Dilber Ay'ın oğlu olduğu iddia etti ortalık karıştı!

Güçlü sesi ve şarkılarıyla sevilerek dinlenen sanatçı Dilber Ay ile ilgili merak edilen yeni konular arasında çocuğunun olup olmadığı yer alıyor. Dilber Ay kimdir? Dilber Ay'ın çocuğu var mı? sorularının detayları haberimizde.

14.03.2022-19:28 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-12:15)

Dilber Ay, hayatı film yapıldıktan sonra hayatı ile ilgili birçok şey insanlar tarafından merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Filmi izledikten sonra magazinde de haberleri yer alan Dilber Ay hakkında yeni aranan konu ise çocuklarıyla ilgili. Peki Dilber Ay'ın kaç çocuğu var? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde.

dilber ay kaç çocuğu var

Dilber Ay'ın çocuğu var mı?

Dilber Ay'ın 13 yaşında evlendirildiği kendinden yaşça büyük kişiden iki kız çocuğu olmuştur. Adları Satı ve Filiz'dir. Ünal adında da bir oğlu vardır. Fakat bilinene göre iki kızı nüfusta sanatçının üstüne kayıtlı değildir. Cemo Can adıyla ise bir manevi oğlu olduğu söylentileri vardır. 

Dilber Ay kimdir ve hayatı

Dilber Ay olarak bilinen sanatçının asıl ismi Dilber Karakaş'tır. Hem halk müziği sanatçısı hem de sunucudur. 1 Ocak 1956 yılında doğan sanatçı, Kureyşan aşiretine mensuptur. Dilber Ay Kahramanmaraş'ta Pazarcık ilçesinde dünyaya geldi. Ailesi Yörük ve Kürt'tür. Doğduğu il olan Kahramanmaraş'ta ilkokul 3.sınıfa kadar okuduktan sonra ailesi ile birlikte önce Ankara daha sonra da Bolu-Düzce'ye yerleşmiştir. Burada okula devam edememiş ve 13 yaşında yaşlı bir adamla evlendirilmiştir. Dilber Ay ikinci evliliğini ise kendisinden 15 yaş küçük İbrahim Karakaş ile yapmıştır.

Müzik hayatına ise ilk olarak Düzce'de başladı. Güzel sesleri bulabilme amacıyla gelen radyoculara Gönül Gel Seninle Muhabbet edelim türküsünü söyleyerek birinci oldu. Bu yarışma sonrası radyoda tanındıktan sonra 24 albüm yaptı. Bunun yanında Flash TV'nin  Kadere Mahkûmlar isimli programında sunuculuk yaptı. 

Sanatçı 29 Nisan 2019 tarihinde 63 yaşındayken Ankara'da bir hastanede vefat etmiştir. Cenazesi Düzce'de defnedilmiştir. 

Dilber Ay'ın albümleri

-Dilberay

-Türküola

-Meyrik

-Hazal

-Barak Muhabbeti 1

-Barak Muhabbeti 2

-Postacı Emmi

-Oturak Havaları

-Yandım Eyvah

-Dağlar Oy

-Bırak Ona Da Dokunma

-Kışı Bitmez Dağlarımın

-Barak Kızı

-Ölesen Gelin

-Sürdüler Beni- Sen Taş mısın Demir mi

-Bırakmadı Sevdan Beni- Yabancı

-Oturdum Mezar Taşına

-Maraşlı Gelin

-Hasrete Koştuk

-Alıp Başımı Gideyim

-Hacı Ağa (Sarı Sabahlık)

-Ellerin Olmuş

-Ötme Bülbül

-Be Zalim- İtfaiyeci

-Darıldım Sana

-Yas mı Var da Mahallede

Dilber Ay'ın filmografisi

-Beynelmilel (Arzum)

-Hayat Sana Güzel 

-Mazlum Kuzey

-Figüran

-Yol Arkadaşım

-Yol Arkadaşım 2 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal