23.10.2023-09:14 (Son Güncelleme:23.10.2023-17:16)


1

Günlerdir mal varlıklarıyla gündemde olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para akladıkları yönündeki iddialara Seyhan Soylu da katıldı.



2

Eşi Engin Polat ile birlikte kara para akladıkları iddiasına yanıt verirken gözyaşlarını tutamayan Dilan Polat, "Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar. Biz vatanını, milletini, devletini gerçekten seven insanlarız” ifadelerini kullanmıştı.



3

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklama ile çiftin bütün mal varlıklarına el konulurken Dilan ve Engin Polat’a yurt dışına çıkış yasağı getirildi.



4

Dilan Polat'ın varlıklı bir aileden geldiği sözlerini de zaman zaman yalanlayan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, bu kez Engin Polat ve Dilan Polat hakkında şok eden bir iddiayı daha gündeme getirdi.



5

Seyhan Soylu yaptığı açıklamada Demet Akalın'ın Dilan Polat'a birini ayarladığını ve Dilan'ın aşk yaşadığı o adama epey para yediriğini iddia etti. Ayrıca Dilan'ın, Engin'i terketmek üzereyken vazgeçtiğini ileri sürdü.



6

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, “Dilan geçmişte seni Demet Akalın kiminle tanıştırdı. Kime havaleler yaptın Pınar’ın ablasının üstünden. Engin delikanlıysan sorsana bunun hesabını karına. Elin garibine ateş ediyorsunuz. Sorsana Engin. Geyikli Engin. Pınar diye bir kardeşi var. Demet Akalın bir tane manita ayarlıyor Dilan Polat’a. Geçmiş hesaplarından çağır Pınar’ı sor. Havaleleri niye yaptın diye? Büyük aşk yaşamışlar. Hatta senden de ayrılacakmış. Paraları da herife yollamış. Ve ayrıca Muhammed Yakut, bir tane Almanya’da ki mal için kavga mı edeceğini düşünüyorsunuz” şeklinde iddialarını sürdürdü.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr