21.10.2023-15:52 (Son Güncelleme:21.10.2023-15:52)


1

Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında devam eden ikiz çocukları Mina ve Poyraz'ın velayet davasında mahkeme ara kararını açıklayarak, Deniz Uğur'un Reha Muhtar'ın akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının kontrol edilmesiyle ilgili talebinin üzerine Reha Muhtar'ın adli tıbba sevkine karar verdi.



2

İstanbul Çağlayan Adliyesi 14. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada Reha Muhtar ile birlikte kalan çocuğa da psikolog tedbiri kararı verildi. Mahkemede Seren Serengil de Deniz Uğur' un tanığı olarak bulundu ve ifade verdi.



3

Seren Serengil şahitlik yaptı



4

Serengil duruşma sonrası "Ben sadece gördüklerimi söyledim, hakime hanımın kararı. Çocukların durumunu tehlikeli olduğunu söyledim. Herkese iftira atıyor. Ciddi bir alkol sorunu var. Hakime Hanım da kendisini adli tıbba sevk etti." şeklinde açıklamalarda bulundu.



5

Deniz Uğur bu sabah adliyede de yanında olan Seren Serengil'e "Canımın parçası çocuklarımın en yüksek hayrı için bütün melekler yanımdaydı bugün… Hiçbir evladın baskıya, şiddete, tehlikeye maruz kalmaması için, karar duruşmasına dek, inananlardan dualarını eksik etmemelerini rica ediyorum." cümlelerini kurdu.



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr