21.10.2023-14:37 (Son Güncelleme:21.10.2023-16:36)


1

Lüks yaşantısıyla ve yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve aile yakınları hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştı.



2

Şüpheliler hakkında, ‘suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘suç örgütüne üye olmak’, ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak’ ve ‘Vergi Usul Kanunu'na muhalefet olmak’ üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürütüldüğü belirtilmişti.



3

Şüphelilerin sahibi olduğu kozmetik, mücevherat, inşaat gibi 21 şirketle ilgili şüphelilere ait tüm mal varlıklarına el konulması talep edildiği öğrenilmiş, Dilan Polat katıldığı bir programda altınlı fincanından, altın tozlu kahve içmiş ve günlerce konuşulmuştu.



4

MASAK tarafından incelemeye alınan ve hakkında kara para aklama iddiaları olan Dilan Polat’ın ve eşi Engin Polat’ın Dubai’ye kaçacakları iddia edildi.



5

Sansasyonel iddialarıyla X platformunda gündemden düşmeyen ‘’Delilerin delisi’’ lakaplı Muhammed Yakut, bu kez Polat ailesi ile ilgili skandal bir iddia ortaya attı.



6

Yakut, ‘’Engin ve Dilan Polat, Ankara’da 5 milyon $’a pazarlık yaptı. Dubai’ye kaçacaklar’’ ifadelerini kullandı.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr