14.06.2022-10:48 (Son Güncelleme:17.11.2023-18:01)


1

Fenomenlerin rezillikleri neler?

Fenomenlerin rezillikleri neler?

Daha fazla kişiye ulaşmak, daha fazla tanınmak ve para kazanmak için herkes sosyal medya platformlarında vakit harcıyor. Bazıları bu yolda mantıklı şeyler yaparken bazıları ise saçma hareketlere başvuruyor. Her gün gördüğümüz bu kişilerin "nasıl ünlü oldu bunlar ya" dedirten paylaşımları o kadar çık ki! Bunun üzerine biz de sizler için daha fazla tıklanma almak için ne yapacağını şaşırmış olan ya da marjinal olayım derken rezil olan fenomenleri araştırdık! İşte fenomenlerin rezillikleri...



2

CZN Burak

CZN Burak

Haklarında yasadışı iş yaptıklarına dair şikayetler bulunan CZN Burak, ifade için karakola götürüldü. Ttuklama talebi bulunan fenomen tüm sorumluluğun babasında olduğunu söylediği ortaya çıktı.



3

Arda Bektaş canlı yayında cinsiyet değiştridiğini itiraf etti

Arda Bektaş canlı yayında cinsiyet değiştridiğini itiraf etti

Sosyal medya fenomeni Arda Bektaş, canlı yayında babasını arayarak cinsiyet değiştirdiğini itiraf etti. İkili arasında ki diyalog sosyal medyada gündem oldu.



4

Estetik yaptırmasıyla ilgili konuşan Taha Duymaz "Şu an mutluyum ama sosyal medya kullanmasaydım burnuma ve kulağıma dokunmazdım. Sürekli kulağımla burnumla ilgili kötü yorumlar alıyordum çok zorbalık çektim. Ben yaptırdıktan sonra şunu anladım 'keşke yapmasaydım' dedim. İnsanların lafıyla hareket etmek istemiyorum" dedi. Duymaz, para kazanmak için küçük yaşta çalışmaya başladığını söyledi.



5

Esra Rabia Ünal

Esra Rabia Ünal

Esra Rabia Ünal ince elbesesi ile kalça dansı şovu yaptı. Ünal'ın bu halleri herkes tarafından büyük tepki topladı.



6

Kısmetse Olur Elif

Kısmetse Olur Elif

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının son günlerdeki en çok konuşulan ismi Elif oldu. 19 yaşında olduğu iddia edilen yarışmacının estetiksiz hali ortaya çıktı. Elif'in estetiksiz görüntüleri sosyal medyada gündem olurken, "kendini baştan yaratmış" şeklinde yorumlar yapıldı.



7

Ksımetse Olur Şeyda

Ksımetse Olur Şeyda

Kısmetse Olur Yarışmacı'sı Şeyda'nın, kıyafetiin azizliğine uğradığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Elbisesinin dekolte kısmından göğüsleri görünen Şeyda hakkında 'bilerek yapıyor', 'dikkat çekmek için yapmış' şeklinde yorumlarda bulunduldu.



8

Bahar Candan

Bahar Candan

Bahar Candan seccade paylaşımı yaptı. Fenomenin bu paylaşımın hemen ardından beyaz bikinisiyle evde pozlar vermesi ve bunları paylaşması tepki çekti. Candan'a "Sen hastasın", "Dalga geçer gibi bu ne", "Ayıp ayıp" yorumları geldi.



9

CZN Burak

CZN Burak

Aylık gelirini açıklayan CZN Burak, gelirim 30 bin lira deyince sosyal medyada linç edildi.



10

Kerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz

Uçak yolcuğunda kendini tatmin ederken videosunu çeken Kerimcan Durmaz bunu yanlışlıkla herkesle paylaşınca büyük gündem oldu. Bu olaydan sonra Caner ve Nejdet çiftinin yaptıkları gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...



11

Caner ve Nejdet çifti

Caner ve Nejdet çifti

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Caner ve Nejdet aynı evi paylaşıyorlar. TikTok hesaplarından ilişkilerini yayınlayan çift, geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Şu sıralar düğün telaşı içerisinde olan Caner ve Nejdet, yatak odalarında kendilerini gizli kameraya alarak yatak anlarını paylaştı. Ağızları açık bırakan bu olaya tepkiler çığ gibi büyüdü.



12

Pelin Hürman

Pelin Hürman

1400 cin kavmini komutlandırabildiğini iddia eden Hürman, "Bu herhangi bir cin çıkarma durumu değildi. Kendi kanalımda olsun, hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım çünkü ben öyle şeylere normalde karşıyım. Üfürükçülüğe karşıyım. Orada sadece insanların farkındalık kazanmasını sağladım. Başka türlü amacım yoktu. Bu donat olayı üzdü beni" dedi.



13

Mika Raun

Mika Raun

Çektiği videoları, aşırı hareketleri ve yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Mika Raun şimdi de cinsel organı hakkında açıklama yaptı. Bir pussy (cinsel organ) 200 bin TL" diyen Mika herkesi şoke etti.



14

Deli mi Ne?

Deli mi Ne?

Deli mi Ne? kanalının sahibi Abdü, süper kupa maçında bir anda sahaya atlayınca marjinal olayım derken rezil olan isimlerden birisi oldu.



15

Danla Bilic

Danla Bilic

Şu an makyaj youtuberı olan Danla Bilic buralara gelmek için pek çok şey yaptı. Bunlardan birisi de kız aradaşı ile öpüşmekti.



16

Mükremin

Mükremin

Ha doğurdum ha doğuracağım diyen Mükremin 1 senedir herkese hamile olduğunu ve erkek çocuk beklediğini söylüyor.



17

Duygu Özaslan

Duygu Özaslan

Sahanda yumurta yaparken Sunny Side Up çok severim diyen Duygu Özaslan'a "Türkçeyi mi unuttun" yorumları geldi.



18

Hanife

Hanife

Gelin Adayı Hanife Gürdal, tesettürü bırakıp verdiği cesur pozlarla her gün konuşulmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR