Diego Reyes Koronavirüse Yakalandı

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Diego Reyes, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

11.08.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 11.08.2020-10:45) Diego Reyes Koronavirüse Yakalandı

Bir zamanlar Fenerbahçe’de top koşturan Diego Reyes, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını açıkladı.

'BENİM YAPTIĞIM HATAYI YAPMAYIN'

Reyes testlerinin pozitif çıkmasından sonra yaptığı paylaşımda, "Tanrı'ya şükür şu anda iyiyim. Sağlık çalışanlarının tavsiyelerine uyun. Benim yaptığım hatayı yapmayın." diye belirtti.

DIEGO REYES KİMDİR?

2013-2014 sezonu başında Porto tarafından Meksika ekibi Club America'dan 7 milyon euro karşılığında transfer edilen Diego Reyes, Portekiz temsilcisinde geçirdiği ilk üç sezonunda yeteri kadar süre alamaması nedeniyle ilk olarak 2015-2016 sezonunda İspanya Ligi ekiplerinden Real Sociedad’a bir sonraki sezon da yine La Liga takımlarından Espanyol'a kiralık olarak gönderildi.

Daha sonra Porto'ya transfer olan Reyes toplam 24 karşılaşmaya çıkarken 25 yaşındaki stoper, bu karşılaşmalarda 3 kez gol sevinci yaşarken 1 de asist kaydetti. Ardından bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye gelen Meksikalı futbolcu istenilen performansın altında kalınca kariyerini başka kulüplerde sürdürmek zorunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal