Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya Mesaj!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni yayın dönemi başladığı için gelen çiçek ve tebrikleri kabul eden Müge Anlı, canlı yayında MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine gönderdiği mesajı okudu.

31.08.2021-18:47 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-19:12)

Yeni yayın dönemiyle ekranlara gelen Müge Anlı canlı yayında MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesajı okudu. Canlı yayında gelen tebrikleri alan sunucu Müge Anlı, yeni sezonuyla ekranlara geri döndü. Senelerdir klasikleşen fenomen programın sunucusu araştırmacı gazeteci Müge Anlı, yeni yayın dönemi nedeniyle gelen tebrikleri çiçekleri ve mesajları karşıladı. Müge Anlı'ya gelen bir tebrik de  MHP Lideri Devlet Bahçeli den geldi.

MÜGE ANLI MESAJI CANLI YAYINDA OKUDU

Yayın sırasında Bahçeli'den gelen mesajı okuyan Anlı, "Yine çiçekler ve güzel dilekler gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir mesaj geldi." şeklinde konuştu. Anlı'ya Bahçeli'den gelen tebrik mesajında, "Sayın Müge Anlı, Türk televizyonlarındaki sosyal sorumluluk bilincinin en güzel örneklerinden biri olan beğeniyle ve dikkatle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni yayın dönemini tebrik ediyorum." ifadeleri yer aldı. Mesajı sesli bir şekilde okuyan Anlı, Devlet Bahçeli'ye teşekkür ettiğini belirtti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal