Denizlispor kafilesi kaza yaptı: Çok sayıda kişi yaralandı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un futbolcuları dün Boluspor deplasmanı dönüşünde trafik kazası geçirdi. Kazada 6 kişinin yaralandığı açıklanırken, oyuncuların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

15.10.2022-13:52 - (Son Güncelleme: 15.10.2022-17:31) Denizlispor kafilesi kaza yaptı: Çok sayıda kişi yaralandı

Dün Spor Toto 1. Lig’de küme hattında bulunan Denizlispor, dün Boluspor ile deplasmanda karşılaştı ve sahadan 3-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmadan sonra Denizli’ye dönen yeşil siyahlı takımın kafilesi  sabah saat 05.30 civarında Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi yakınlarında kaza yaptı. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan 6 kişinin ambulanslarla kulübün sponsoru olan özel hastaneye getirileceği açıklandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Denizlispor kafilesi kaza yaptı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde kaza yapan Denizlispor’un A takım otobüsünü takip eden ve altyapıdan 3 genç futbolcu, teknik ekip ve kulüp çalışanlarını taşıyan minibüste, altyapı oyuncularından Ahmet Tekin’in ayağının kırıldığı, diğer iki altyapı oyuncusu Emre Sıngın ve Berkant Gündem'in hafif yaralandığı belirtilirken, masör Özlem Karakaya, medya sorumlusu Altay Varol ve Mustafa Yıldırım da çeşitli yerlerinden yaralandı.

Denizlispor kaza

Hayati tehlikeleri bulunmuyor

Denizlispor yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Dün akşam oynanan Boluspor karşılaşmasının ardından şehrimize dönmek üzere yola çıkan kafilemizde bulunan takım çalışanlarımızın yer aldığı minibüs kaza yapmıştır. Araçta bulunan personellerimizin ilk müdahaleleri gerçekleştirilerek ambulanslar ile hastaneye sevkleri yapılmaktadır. Kafilemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal