Demet Akalın yıllar önce çekilmiş göğüs dekolteli dans videosunu eleştirenlere Gülşen'in kucak dansıyla yanıt verdi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın yıllar önce İbo Show'da tercih ettiği derin dekolteli elbisesi sosyal medyada yeniden gündem olunca, Akalın sessizliğini bozdu.

17.03.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-14:06)

Pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana en sevilen şarkıcılar arasında yer alıyor. Hem şarkıları hem de özel hayatıyla oldukça merak edilen ünlü şarkıcı, yaptığı lüks tercihleri sebebiyle de zaman zaman eleştiri oklarını üzerine çekmeyi başarıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlüler arasında yer alan başarılı şarkıcı, aynı zamanda toplumsal konulara karşı duyarlılığıyla da büyük takdir topluyor. Üne kavuştuğu günden bu yana birçok olayda ismi karışan ünlü şarkıcı, önceki gün bir sosyal medya paylaşımına kızarak yorumunu esirgemedi. 

Akalın: Kucağa oturmuyorduk, hala oturmuyorum

Son zamanlarda sıkça konuşulan pop şarkıcıların kıyafeti, her seferinde tartışma konusu olmaya devam ediyor. Şarkılarından ziyade sahne kıyafetleri nedeniyle oldukça eleştirilen ve gündemden düşmeyen Gülşen'e bir darbe de meslektaşı Demet Akalın'dan geldi. Ünlü şarkıcı Akalın'ın yıllar önce katıldığı İbo Show'daki videosunu paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı; ''Peki kendisi zamanında böyle giyinip şu an açık giyenlere sallaması'' yorumunda bulundu. Beyaz mayo tarzında bir üst tercih eden ve derin göğüs dekoltesiyle dans ettiği videoyu gören ünlü şarkıcı ise bu paylaşıma karşılık bir yorumla cevap verdi. Güzel şarkıcı yıllar önceki bu videosunun altına; ''Kucağa oturmuyorduk! Hala oturmuyorum'' diyerek karşılık verdi. Geçtiğimiz günlerde verdiği konser sırasında yakın  arkadaşı olduğu bilinen kişinin kucağına oturan Gülşen, yeni bir tartışmanın fitilini daha ateşlemişti. Kendi videosunun altına yorumda bulunan Demet Akalın ise bu vesileyle meslektaşını eleştirmeyi de ihmal etmedi. 

Demet Akalın'ın göğüs dekoltesi olay oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal