18.01.2022-12:23 (Son Güncelleme:18.01.2022-12:23)


1

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor'dan dikkat çeken transfer hamleleri gelmeye devam ediyor. Spor Toto 1. Lig ekibi kadrosuna İngiliz yıldız Jordon Ibe'ı transfer ederek büyük ses getirmişti.



2

Adanaspor'un bu transferi çok büyük ses getirmişti. Adanaspor kadrosuna Jordon Ibe'ı transfer etmesinin ardından çok sürpriz bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor.



3

danaspor, İngiliz yıldız Daniel Sturridge'i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Daha önce Süper Lig devi Trabzonspor'da forma terleten Daniel Sturridge'in transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor.



4

Adanaspor Jordan Ibe transferi ile çok büyük ses getirmişti. Spor Toto 1. Lig ekibi, Adanaspor'un Jordan Ibe transferi çok büyük yankı uyandırırken Jordan Ibe sonrası bir İngiliz yıldız daha olan Daniel Sturridge'i de kadrosuna katmak üzere.



5

32 yaşındaki forvet futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma sağlanıldığı ve yakın zaman içerisinde Türkiye'ye geleceği aktarılıyor.



6

İki İngiliz yıldızın Adanaspor'a maliyetinin ise yaklaşık 1.5 milyon Euro olduğu öğrenildi. Akdeniz ekibi Ibe'a 1.5 yıllığına 825 bin Euro ödeme yapacak. Bir diğer yıldız futbolcu Sturridge için ise aynı süreç için kasadan 650 bin Euro çıkacağı aktarıldı.



7

Yıldız futbolcu Sturridge son olarak Avustralya'nın Perth Glory takımının formasını terletiyor



8

Adanaspor'un, Daniel Sturridge'i transfer etmek üzere olması büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR