17.01.2022-17:23 (Son Güncelleme:17.01.2022-17:23)


1

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig ekiplerininde transfer etmek istediği eski Liverpoolu İngiliz oyuncuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.



2

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, transfer döneminin en çok ses getiren hamlelerinden birine imza atmayı başardı.



3

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'den Alanyaspor, Kasımpaşa gibi takımların da istediği eski Liverpoollu yıldız Jordon Ibe'in transferinde mutlu sona ulaştı.



4

Jordon Ibe transferi için bir süredir temas halinde bulunan Adanaspor yönetimi, Spor Toto Süper Lig'e yükselme hedefi nedeniyle bu transfere büyük bir önem verirken İngiliz futbolcuyu sunduğu proje ile ikna etmeyi başardı.



5

26 yaşındaki İngiliz futbolcu Jordon Ibe, Adanaspor ile senelik 600.000 euroluk bir ücret karşılığında 3.5 yıllık anlaşma sağladı.



6

Adanaspor, Jordon Ibe'in ciddi bir potansiyele sahip olduğunu ve takımda göstereceği performans ile birlikte kariyerinde zirve yapabileceğini düşünüyor.



7

26 yaşındaki İngiliz oyuncu Jordon Ibe, Wycombe alt yapısından Liverpool alt yapısına tam 600.000 euroluk bonservis ücreti ile transfer olarak tüm dikkatleri çok erkenden üstüne çekmeyi başlamıştı.



8

Ardından Liverpool forması giydiği dönemde bir dönem kiralık olarak Derby forması giyen yıldız oyuncu ardından Liverpool'dan tam 18 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Bournemouth'a transfer olmuştu.



9

Son olarak kısa bir dönem Derby forması giyen Jordon Ibe şimdilerde ise bonservis ücretini elinde bulundurarak kulüpsüz durumda yer alıyor.



10

Jordon Ibe, Liverpool A takım formasıyla toplamda 58 karşılaşmada süre alma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 4 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR