Cüneyt Çakır kariyeri ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu!

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, önümüzdeki sezon Türkiye'de hakemlik yapıp yapmayacağıyla ilgili olarak 'Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile bir yıllık daha sözleşmem bulunuyor ancak, yurt dışından hem hakemlik, hem yöneticilik, hem de eğitmenlik teklifleri var. Tabii ki ailemle de konuşacağım. Bir karar aşamasına da geldik aslında. Yakın zamanda bunu da kamuoyuyla paylaşacağım.' ifadelerine yer verdi. Çakır'ın bu sözleri gündem oldu.

02.07.2022-13:05 - (Son Güncelleme: 02.07.2022-13:47)

Anadolu Adalet Sarayı'nın 10. Geleceksel Futbol Turnuvası, İBB Maltepe Sahil Spor Tesisleri'nde gerçekleşti. Tecrübeli hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı final karşılaşmasını altepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ile Anadolu İlk Derece Adalet Komisyon Başkanı Bekir Altun, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi (İSTİNAF) Cumhuriyet Başsavcısı Metin Sarıhan, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın, Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Uğur Seçgin, Ömer Kurtuluş Aksoy, İhsan Kamil Akçadırcı ve Hasan Turgut da izlediler. Turnuvanın öncesinde ise gerçekleşen 'Şöhretmer Maçı'nda ise ünlü emekli futbolcular Hami Mandıralı, Sefer Gezer, Tarık Taşgün, Mehmet Ekşi, Can Arat ve Ömer Gülen oynadı. Eski FIFA kokartlı hakem olan Ahmet Çakat'ın yönettiği karşılaşma renkli görüntüler ortaya çıklardı. Maçın ardından ise final karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetti. Anadolu Bilgi İşlem takımı, finaldeki rakibi Kadıköy'ü penaltılarda 4-1 yenerek tunruvanın şampiyonu olurken maç sonrası Cüneyt Çakır'ın sözleri ilgi çekti.

Hakem geleceği hakkında konuştu.

Organizasyonun keyifli olduğunu belitti

Cüneyt Çakır karşılaşma sonrası Demirören Haber Ajansı'na (DHA) röportaj verdi. Çakır açıklamasında, 'Öncelikle çok keyifli bir akşamdı. Bu organizasyonda emeği olan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Türk adaletinin çok değerli mensuplarının düzenlediği, Anadolu Adliyesi'nin 10. kez düzenlediği turnuvaya aslında geçen yıllarda da çok katılmak istemiştik fakat bizim yoğun programımızdan dolayı nasip olmamıştı.'

'Ancak bugüne nasip oldu. Gerçekten de çok keyifli bir organizasyon oldu. Finale kalan takımlar gerçekten de çok centilmence bir maç oynadılar, onları da tebrik ediyorum. İzleyenler de çok keyif aldılar, bizler için de unutulmaz bir akşam oldu.' ifadelerine yer verdi.

Yurt dışından teklif almış

Cüneyt Çakır önümüzdeki sezon Türkiye'de hakemlik yapıp yapmayacağı ile ilgili olarak ise, 'TFF ile bir yıllık daha sözleşmem bulunuyor ancak, yurt dışından hem hakemlik, hem yöneticilik, hem de eğitmenlik teklifleri var. Tabii ki ailemle de konuşacağım. Bir karar aşamasına da geldik aslında. Yakın zamanda bunu da kamuoyuyla paylaşacağım.' şeklinde konuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal