Bandırmaspor, Trabzonspor'dan Arda Akbulut'u kiralık olarak transfer etti!

TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor, Süper Lig şamiyonu Trabzonspor'un 21 yaşındaki kalecisi Arda Akbulut ile anlaşmaya vardı. Genç file bekçisi yıllığına kiralık olarak Balıkesir ekibinin formasını terletecek.

02.07.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 02.07.2022-11:41)

Yeni sezon öncesi transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un genç file bekçisi Arda Akbulut kiralık olarak Bandırmaspor'un yolunu tuttu. Futbolcunun transferi resmen açıklandı.

Formayı giydi

Arda Akbulut Bandırmaspor'a transferi sonrası kulübün formasını sırtına geçirdi. Yaşanan transfer gelişmesi taraftarların ise oldukça ilgisini çekti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise Trabzonspor'dan 21 yaşındaki kaleci ile 2 yıllık kiralık sözleşme imzalandığı aktarıldı. 


Dikkatleri üzerine çekmişti

Genç kaleci Arda Akbulut geçen sezon Trabzonspor'un şampiyon olduğu sezonda takımın ilk kalecisi Uğurcan Çakır'ın yokluğunda ve sonrasında Erce Kardeşler'in sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de forma şansı bulmuştu. Kaleci görev aldığı dakikalarda ortaya koyduğu başarılı performansla büyük alkış almış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Oyuncunun kariyeri

Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan Arda Akbulut, sonrasında takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Son olarak ise Balıkesir ekibi Bandırmaspor'a 2 yıllığına kiralık olarak gitti. File bekçisi Trabzonspor ile 1 kez Lig şampiyonluğu 1 kez Türkiye Kupası'nı ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanmayı başardı. Oyuncu bu anlamda önemli zaferlerin mutluluğunu yaşadı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal