Trabzonspor, Mahmoud Trezeguet'i transfer etti!

Geride kalan sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Trabzonspor, Mahmoud Trezeguet transferinde mutlu sona ulaştı. Oyuncu ile ilgili kısa süre içerisinde resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

01.07.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-15:32)

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Bordo mavililerde yakından ilgilenilen oyunculardan birisinin de Mahmoud Trezeguet olduğu biliniyordu. Son olarak yaşanan gelişme ise büyük yankı uyandırdı. Bordo mavililerin Mahmoud Trezeguet transferinde mutlu sona uaştığı ve transferi açıklamasının an meselesi olduğu aktarıldı.

Prensip anlaşmaya varıldı

Bordo mavililerde Abdullah Avcı'nın 1 numaralı kanat hedefi haline gelen Trezeguet için yapılan görüşmelerde prensip anlaşmaya varıldı. 27 yaşındaki oyuncu kendisine teklif edilen tavan ücreti kabul ederken, kulübü Aston Villa ile de anlaşma sağlanmış olundu. Kısa süre içerisinde ise KAP açıklamasının yapılacağı öğrenildi.


Kulübünü ikna ettiler

Trabzonspor Mahmoud Trezeguet'i ve kulübü Aston Villa'yi ikna etmeyi başardı. Gelen bilgiler doğrultusunda kıran kırana geçen pazarlıklarda 1.5 milyon Euro'su garanti olmak üzere bonuslarla 2.2 milyon Euro yıllıkücrete çıkan Fırtına, oyuncu cephesiden olumlu cevap aldı. Bunun üzerine Aston Villa ile bonservis pazarlıkları hız kazandı. Şampiyon Trabzonspor ile Aston Villa arasındaki görüşmelerde son pürüzlerin giderildiği ve imzaların kısa süre içerisinde atılacağı bilgisi var.

Oyuncunun kariyeri

Mısırlı futbolcu kariyerine ülkesinin takımlarından El Ahly'de başladı. Ardından ise Belçika ekibi Anderlecht'in yolunu tuttu. Anderlecht sonrasında bir başka Belçika ekibi Mouscron'a transfer oldu. Ardından ise ülkemize ilk Kasımpaşa'ya transfer olarak geldi. Kasımpaşa sonrasında ise İngiliz ekibi Aston Villa'nın yolunu tuttu. Aston Villa'dan ise ara transfer döneminde Başakşehir'e kiralık olarak geldi. Oyuncu ile son olarak ise Trabzonspor transferde mutlu sona ulaştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal