Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda Hakem Cüneyt Çakır listede yer almadı!

2022 Katar Dünya Kupası öncesinde merakla beklenen hakem listesi açıklandı. O listede Cüneyt Çakır bulunmuyor. Ortaya çıkan bu durum büyük yankı uyandırdı.

19.05.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-16:14) Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda Hakem Cüneyt Çakır listede yer almadı!

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dev organizasyonda Cüneyt Çakır'ın görev alıp almayacağı çok büyük merak konusu haline gelmişti. Yakın zamanda Süper Lig'deki görevine son verilen ardından tekrar ligde görev almaya başlayan Cüneyt Çakır hakkında kritik karar çıktı.

O listede yok

Normalde 2022 Dünya Kupası'nda görev alması beklenen Cüneyt Çakır aldığı haberle yıkıldı. Tecrübeli hakemin dev turnuvada görev almayacağı ortaya çıktı. 

Hakemin turnuvadaki durumu netleşti.

Türk hakem yer almıyor

2022 Katar Dünya Kupası'nda Türk hakem bulunmuyor. Ortaya çıkan bu durum Türk futbolseverlerin de tepkisini çekmiş durumda. Bu anlamda turnuva ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

3 kadın hakem görev alacak

Dünya Kupası'nda 3 kadın hakem görev alacak. Fransız Fransız Stephanie Frappart, Ruanda'dan Salima Mukansanga ve Japonya'dan Yoshimi Yamashita Dünya Kupası maçlarında düdük çalacaklar.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal