Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Erdoğan Başkanlığında Toplanıyor! Masada 4 Kritik Konu Var

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ekonomi gündemiyle toplanıyor.

19.01.2022-09:36 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-10:53) Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Erdoğan Başkanlığında Toplanıyor! Masada 4 Kritik Konu Var

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecek toplantının gündemi oldukça yoğun. Kabine toplantıda ekonomideki son durumu, terörle mücadeleyi, diplomasideki son gelişmeleri ve salgınla mücadeleyi değerlendirilecek.  Bugün 15:00’te başlayacak toplantının bitmesinin ardından saat 19:00’dan sonra açıklama yapılması bekleniyor.

En son 3 Ocak'ta toplanan Kabine'de; güncel gelişmeler değerlendirilmiş, memur zammıyla ekonomideki gelişmeler ele alınmış ve koronavirüs salgınının seyri değerlendirilmişti.

EKONOMİDE SON DURUM

Bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek kabine toplantısında, ekonomi başlığı ön planda olacak. Piyasalardaki son durum kabine toplantısında görüşülecek. Fiyatların indirilmesi ve enflasyonla mücadelede kapsamında atılacak adımlar değerlendirmeye alınacak. 

KORONAVİRÜS KONUSU DEĞERLENDİRİLECEK 

Toplantının bir diğer başlığı da korona virüsle mücadele olacak. Omicron varyantının yayılmaya devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde yaygın olan omicron varyantıyla vaka sayıları artarak 70 binleri aştı. Günlük vaka sayıları henüz 50 binin altına düşmedi. Salgın ile mücadelede gelinen aşalar da kabine toplantısında görüşülecek. 


DİPLOMASİDEKİ GELİŞMELER GÖRÜŞÜLECEK

Terörle mücadelede son durum da kabine toplantısında ele alınacak. Kabine toplantısı diplomasideki gelişmeleri de değerlendirilecek. 

Türkiye ve Ermenistan'ın özel temsilcileri, ikili ilişkilerin normalleşmesi için ilk görüşmeyi geçen hafta Moskova'da yapmıştı. Kabine toplantıda yapılan bu görüşmenin sonuçları ve bundan sonraki süreç hakkındaki değerlendirmeleri de ele alınacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal