Cumhurbaşkanı Erdoğan Önderliğinde Kabine Toplandı! Memur ve Emeklilere Yapılacak Olan Zamlar Masada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştireceği Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan zamma ilişkin konuların masaya yatırılacağı duyuruldu.

03.01.2022-09:32 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-17:55)

Kabine Toplantısı’nda memur ve emeklilere yapılacak olan zamma ilişkin yapılacak sunumların yanı sıra ekonomi, dış politika ve Koronavirüs vakalarındaki son durum değerlendirmelerinin de yapılacağı kaydedildi. 

CUMHURBAŞKANI AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİYLE DE BİR ARAYA GELECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki Çarşamba günü AK Parti Genel Merkezinde bir grup milletvekiliyle kahvaltıda bir araya geleceği bildirildi. Başkan Erdoğan’ın, vekilleriyle bir araya geleceği bu toplantılara devam edeceği öğrenilirken vekillerin görev aldıkları illerin değerlendirmelerini Cumhurbaşkanı’na aktaracağı öğrenildi. 

KABİNE TOPLANTISINDA MASAYA YATIRILACAK KONULAR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda ekonomi, dış politika, sağlık, eğitim konularının yanı sıra memur ve emekli maaşlarına yönelik zamlara ilişkin değerlendirmelerin yapılması planlanıyor.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞ ZAMMI BUGÜN KESİNLEŞİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı’nda gözler memur ve emeklilere yapılacak olan zamlara çevrildi. TÜİK tarafından gelecek verilerle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalar büyük önem taşıyor.  


YENİ YILIN İLK KABİNE TOPLANTISI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni yılın ilk kabine toplantısı gerçekleşecek. Toplantıda, iç ve dış gelişmelerinde yer alacağı toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlardan birçok konu hakkında bilgi alacağı öğrenildi. Ekonomi değerlendirmelerinin de yapılacağı Kabine Toplantısı’nda dövize dair yeni alınacak önlemler masada olacak. 

Memur ve emeklileri ilgilendiren bu toplantıda, yeni yılın ilk 6 ayı dönemi ait zam oranlarının görüşülmesi bekleniyor. 

EKONOMİDE YENİ YÖNTEMLER MASADA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, faizle mücadelede kararlılığını her defasında dile getirmişti. Bugün yapılacak olan toplantıda faiz karşıtı politikaya yönelik değerlendirmeler masaya yatırılacak. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde kur ve faiz hakkında yaptığı açıklamalarda, ‘Kurun tekrar oynamaya başlaması geçici bir durumdur. Döviz kuru üzerinden bize silah göstermeye kalktılar ama başaramayacaklar’ ifadelerini kullanmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal