Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3 Hafta Aranın Ardından Bugün Toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında kabine toplantısı yapılacak. Üç haftalık aranın ardından bugün toplanacak olan kabinede hangi konular ele alınacak?

27.09.2021-09:07 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-09:19) Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3 Hafta Aranın Ardından Bugün Toplanıyor!

Gelen son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üç haftalık aranın ardından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Masada hangi konuların yer alacağı ise merak konusu oldu. 

3 HAFTALIK ARADAN SONRA TOPLANACAK KABİNEDE KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ KONUŞULACAK

Hürriyet'in haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üç haftalık aranın ardından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Bugün yapılacak olan toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan vaka ve ölüm sayılarının yanı sıra, aşılama çalışmaları ve yüz yüze eğitimle ilgili kabineye bilgi verecek. Koronavirüsle mücadelede son durumla, havaların soğumasıyla birlikte ülke çapında yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağı tüm yönleriyle değerlendirilecek. Lokanta, kafe, restoran gibi kapalı ve kalabalık ortamlara girişte test zorunluluğu gibi formüllerin ele alınabileceği bilgisine ulaşıldı.

CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNE TOPLANTISININ ARDINDAN MİLLETE SESLENİŞ KONUŞMASI YAPILACAK

Bugün yapılacak olan kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda katıldığı BM Genel Kurulu hakkında değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Masada yer alacak konulardan biriside Afganistan ve Suriye’deki son durum olacak. Bu çerçevede 29 Eylül’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek olan Erdoğan’ın programıyla ilgili hazırlıklar da toplantının kritik başlıkları arasında yer alacak. Üç haftalık aranın ardından bugün toplanacak olan kabine toplantısında önemli başlıklardan biriside Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık üzerinde durduğu fahiş fiyatla mücadele çalışmaları olacak. Erdoğan, kabinede alınan kararları ‘Millete Sesleniş’ konuşmasıyla kamuoyuna duyuracak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal